lordgumisiek 0 Opublikowano 14 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2014 (edytowane) Cześć Kto pomoże dokonczyc skrypt Blitzsg. Tutaj nie dam linka do skrypta ale na pw pokaze i pomoże.Za pomoc oferuje Admina i inne wynagrodenie $$$ :D.Mam juz jakieś 1000 linijek ale nie które są nie potrzebne. Kto pomoże piszać na :PWSkype : lord.gumisiekEmail : [email protected] Edytowane 14 grudnia 2014 przez lordgumisiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 herhor67 916 Opublikowano 14 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2014 Ja "piszę" blitza ale nie chce mi sie go kończyć. Takie coś to jest kupa roboty, raczej nie licz że ci ktoś pomoże. Zresztą... skrypt na blitz jest bez sensu, lepszy byłby plugin, możesz poszukać na necie (ja znalazłem, ale nie działał) albo napisać np. do hypixela albo do jakiegoś polskiego serwerowca. Zresztą x2... jak oferujesz $$$ to lepiej zatrudnić programistę od javy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 14 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 grudnia 2014 Podczepiam sie.. Tez moge $$$ tyle ze sms. Mam wlasne serwery i gracze moga zaplacic kupujac rangi xd wiec jak... Up udostępnisz chociaz ten nie skonczony? Pls... Ps. Pisze z tela wiec orto nie takie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lordgumisiek 0 Opublikowano 17 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2014 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Naami 39 Opublikowano 18 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2014 Nie róbcie Blitza w Skript, jak już chcecie wydawać na to pieniądze to lepiej zatrudnić programistę od javy tak jak to @herhor67 wspomniał. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZielonyKapturnik 1 Opublikowano 18 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2014 Taki mały offtop zrobie. Pisałem kiedyś do Hypixela o ten plugin. Odpowiedz dostałem po ok 3 tygodniach i cena nie była ciekawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lordgumisiek 0
Cześć Kto pomoże dokonczyc skrypt Blitzsg. Tutaj nie dam linka do skrypta ale na pw pokaze i pomoże.
Za pomoc oferuje Admina i inne wynagrodenie $$$ :D.
Mam juz jakieś 1000 linijek ale nie które są nie potrzebne.
Kto pomoże piszać na :
PW
Email : [email protected]
Edytowane przez lordgumisiekOdnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi