Witam mam problem chce miec event z otwarcia eq ale nie dziala mi ani to ani to do mundoSK nie pokazuje bledow ale tez nie dziala a do skellet wogole takiego eventu nie ma a mam najnowsza wersje.
on packet event play_client_client_command:
if "ClientCommand" penum 0 of event-packet is equal to "OPEN_INVENTORY_ACHIEVEMENT":
#dalszy kod
on packet:
if event-string is equal to "PlayInClientCommand":
if "%packet field ""a""%" is equal to "OPEN_INVENTORY_ACHIEVEMENT":
#dalszy kod
Pytanie
Arrd1337 3
Witam mam problem chce miec event z otwarcia eq ale nie dziala mi ani to ani to do mundoSK nie pokazuje bledow ale tez nie dziala a do skellet wogole takiego eventu nie ma a mam najnowsza wersje.
on packet event play_client_client_command: if "ClientCommand" penum 0 of event-packet is equal to "OPEN_INVENTORY_ACHIEVEMENT": #dalszy kodon packet: if event-string is equal to "PlayInClientCommand": if "%packet field ""a""%" is equal to "OPEN_INVENTORY_ACHIEVEMENT": #dalszy kodOdnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/48911-nie-dziala-event-z-otwierajacym-eq/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi