Fejkii 1 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 on right click on player head: if name of player's tool is "&6&lZlota Glowa": trigger: apply regeneration potion of tier 2 to the player for 7 second Czy może ktoś pomóc, żeby to zaczeło działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skiuel 18 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Fejkii napisał: on right click on player head: if name of player's tool is "&6&lZlota Glowa": trigger: apply regeneration potion of tier 2 to the player for 7 second Czy może ktoś pomóc, żeby to zaczeło działać Czemu w evencie dajesz trigger? Edytowane 27 kwietnia 2021 przez Skiuel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fejkii 1 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 Godzinę temu, Skiuel napisał: Czemu w evencie dajesz trigger? nie pisałem skryptów od ponad roku i nie jestem pewny czy jak tego nie dam to będzie różnica mi chodzi tylko o ten event bo pisze ze nie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skiuel 18 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 1 minutę temu, Fejkii napisał: nie pisałem skryptów od ponad roku i nie jestem pewny czy jak tego nie dam to będzie różnica mi chodzi tylko o ten event bo pisze ze nie istnieje Wyrzuć te trigger. A event można znaleźć w 5 sekund w google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 620 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 11 minut temu, Fejkii napisał: if name of player's tool is "&6&lZlota Glowa": nie da sie sprawdzic nazwy postawionej głowyu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fejkii 1 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 Godzinę temu, CoFFeIN04 napisał: nie da sie sprawdzic nazwy postawionej głowyu tylko ona nie ma być stawiana tylko jak w powietrze klikniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misternyplan 1 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Fejkii napisał: tylko ona nie ma być stawiana tylko jak w powietrze klikniesz a jaka wersja serwera ? spróbuj jeszcze to: on right click: if player's tool is player head named "&6&lZlota Glowa": apply regeneration potion of tier 2 to the player for 7 second Edytowane 27 kwietnia 2021 przez Misternyplan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fejkii 1 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 59 minut temu, Misternyplan napisał: a jaka wersja serwera ? 1.8.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misternyplan 1 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 1 minutę temu, Fejkii napisał: 1.8.8 sprawdź jeszcze to co zedytowałem wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fejkii 1 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 59 minut temu, Misternyplan napisał: sprawdź jeszcze to co zedytowałem wyżej paper 1.8.8 a wersja skripta to 2.2-fixes-V8b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misternyplan 1 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 Teraz, Fejkii napisał: paper 1.8.8 a wersja skripta to 2.2-fixes-V8b sprawdź to powinno działać on right click: if player's tool is player head named "&6&lZlota Glowa": apply regeneration potion of tier 2 to the player for 7 second Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fejkii 1 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 Godzinę temu, Misternyplan napisał: sprawdź to powinno działać on right click: if player's tool is player head named "&6&lZlota Glowa": apply regeneration potion of tier 2 to the player for 7 second Can't compare a slot with 'player head' named "&6&lZlota Glowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misternyplan 1 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 (edytowane) 1 minutę temu, Fejkii napisał: Can't compare a slot with 'player head' named "&6&lZlota Glowa" to moze player skull albo skull of player Edytowane 27 kwietnia 2021 przez Misternyplan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fejkii 1 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 59 minut temu, Misternyplan napisał: to moze player skull tak samo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misternyplan 1 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 1 minutę temu, Fejkii napisał: tak samo jest to jeszcze to spróbuj skull of NAZWAGRACZA named "" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fejkii 1 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 59 minut temu, Misternyplan napisał: to jeszcze to spróbuj skull of NAZWAGRACZA named "" if player's tool is player skull of LegendaryJulien named "&6&lZlota Glowa" Can't understand event Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misternyplan 1 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 (edytowane) 13 minut temu, Fejkii napisał: if player's tool is player skull of LegendaryJulien named "&6&lZlota Glowa" Can't understand event uzyj po prostu tego bez sprawdzania czy to głowa on right click: if name of player's tool is "&6&lZlota Glowa": #mozesz tu lore dodac apply regeneration potion of tier 2 to the player for 30 second mi działa tylko jeden problem jest jak gracz tym spami to mu dodaje czas do potki np ma na 10 minut Edytowane 27 kwietnia 2021 przez Misternyplan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fejkii 1 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 Godzinę temu, Misternyplan napisał: uzyj po prostu tego bez sprawdzania czy to głowa on right click: if name of player's tool is "&6&lZlota Glowa": #mozesz tu lore dodac apply regeneration potion of tier 2 to the player for 30 second mi działa tylko jeden problem jest jak gracz tym spami to mu dodaje czas do potki np ma na 10 minut dzięki dodam na początku by ustawilo efekty na 0 Misternyplan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misternyplan 1 Opublikowano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2021 to ciesze się że pomogłem Fejkii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Fejkii 1
on right click on player head: if name of player's tool is "&6&lZlota Glowa": trigger: apply regeneration potion of tier 2 to the player for 7 second
Czy może ktoś pomóc, żeby to zaczeło działać
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi