piotrus131102 37 Opublikowano 25 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2021 Przez dłuuugi okres czasu mnie tu nie było, czy może ktoś podlinkować skripta na wersje 1.16+ z addonami i najlepiej jakiś silnik współgrający? Próbowałem sam znaleźć ale z niczym mi to nie działa T-T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 326 Opublikowano 25 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 kwietnia 2021 Skript - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Silnik (Purpur) - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Addonów na najnowszej wersji zbyt wielu nie potrzeba, mogą się przydać jedynie skript-yaml, skript-reflect oraz skript-placeholders. Glicz i piotrus131102 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piotrus131102 37
Przez dłuuugi okres czasu mnie tu nie było, czy może ktoś podlinkować skripta na wersje 1.16+ z addonami i najlepiej jakiś silnik współgrający?
Próbowałem sam znaleźć ale z niczym mi to nie działa T-T
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi