Skocz do zawartości
  • 0

Wyłączanie/Włączanie netheru od 18:00 do 20:00!

Cszymon
 Udostępnij

Pytanie

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

A więc tak, napisałem tutaj skrypt w pełni działający i testowany jedyne co musisz to zainstalować wtyczkę/plugin WildSkript do odczytywania czasu!

options:    #Ustawiasz tutaj nazwe swiata Netheru (domyslnie jest: world_nether)    world.nether: world_netherevery 1 second:    if "%hour%:%minute%:%second%" is "18:0:0":        set {nether} to true        broadcast "&eWybila godzina 18:00! Nether zostal otwarty! Zamkniecie netheru nastapi o godzinie 20:00"        stop    if "%hour%:%minute%:%second%" is "20:0:0":        set {nether} to false        broadcast "&eWybila godzina 20:00! Nether zostal zamkniety! Otwarcie netheru nastapi o godzinie 18:00"        loop all players in "{@world.nether}":            teleport loop-player to {nether.spawn}            stopon portal:    if {nether} is false:        cancel event        send "&4Nether aktualnie jest zamkniety! Otwarcie nastapi o godzinie 18:00"        stopcommand /setnether: #Komenda ustawiajaca teleport z netheru    trigger:        if player has permission "setspawn.nether":            send "&aUstawiono punkt teleportacji graczy z zamknietego Netheru!"            set {nether.spawn} to location of player            stop

Pamiętaj! Tą komendę "/setnether" ustaw sobie na głównym spawnie na normalnym świecie. Ustawia ta komenda zmienną po to aby teleportowało graczy w to ustawione miejsce jeśli będą przebywać w Netherze a on się zamknie. Jak tej komendy nie ustawisz to nie będzie teleportować graczy po zamknięciu Netheru. Pozdrawiam i myślę że pomogłem, jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pisz! :D

Edytowane przez KiszonaBestia

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...