Cszymon 0 Opublikowano 11 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2014 Tak jak w temacie.Da się to zrobić aby np. od 18:00 włączał się nether a o 20:00 zamykał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 11 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2014 rainzen napisal cos podobnego Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! moze o to ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cszymon 0 Opublikowano 11 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2014 Nie o to mi chodzi. Mi chodzi o to aby automatycznie o:18:00 - NETHER SIĘ OTWIERA 20:00 - NETHER SIĘ ZAMYKA Coś takiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JkkS 2 Opublikowano 12 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2014 @ref Tez, szukam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cszymon 0 Opublikowano 13 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2014 @ref Może ktoś mi pomuc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Naami 39 Opublikowano 13 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2014 (edytowane) A więc tak, napisałem tutaj skrypt w pełni działający i testowany jedyne co musisz to zainstalować wtyczkę/plugin WildSkript do odczytywania czasu!options: #Ustawiasz tutaj nazwe swiata Netheru (domyslnie jest: world_nether) world.nether: world_netherevery 1 second: if "%hour%:%minute%:%second%" is "18:0:0": set {nether} to true broadcast "&eWybila godzina 18:00! Nether zostal otwarty! Zamkniecie netheru nastapi o godzinie 20:00" stop if "%hour%:%minute%:%second%" is "20:0:0": set {nether} to false broadcast "&eWybila godzina 20:00! Nether zostal zamkniety! Otwarcie netheru nastapi o godzinie 18:00" loop all players in "{@world.nether}": teleport loop-player to {nether.spawn} stopon portal: if {nether} is false: cancel event send "&4Nether aktualnie jest zamkniety! Otwarcie nastapi o godzinie 18:00" stopcommand /setnether: #Komenda ustawiajaca teleport z netheru trigger: if player has permission "setspawn.nether": send "&aUstawiono punkt teleportacji graczy z zamknietego Netheru!" set {nether.spawn} to location of player stopPamiętaj! Tą komendę "/setnether" ustaw sobie na głównym spawnie na normalnym świecie. Ustawia ta komenda zmienną po to aby teleportowało graczy w to ustawione miejsce jeśli będą przebywać w Netherze a on się zamknie. Jak tej komendy nie ustawisz to nie będzie teleportować graczy po zamknięciu Netheru. Pozdrawiam i myślę że pomogłem, jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pisz! :D Edytowane 13 grudnia 2014 przez KiszonaBestia Savorski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Cszymon 0
Tak jak w temacie.
Da się to zrobić aby np. od 18:00 włączał się nether a o 20:00 zamykał?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi