Norbi353 3 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2021 Siemanko! Poszukuje skriptu jak gracz założy elyte i bedzie w powietrzu to bedzie mu pokazywać koordynaty na jakich się znajduje wszytko ma być w action bar Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 matiego1 1 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2021 on armor change: event-item is elytra while chestplate of player is elytra: set {_x} to round down x-location of player set {_y} to round down y-location of player set {_z} to round down z-location of player send actionbar "&6x: &e%{_x}% &6y: &e%{_y}% &6z: &e%{_z}%" wait 1 tick Powinno działać (Potrzebny dodatek: Skellett) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi353 3 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2021 nie działa mam skellett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skiuel 18 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2021 (edytowane) @Norbi353 on jump: while block at player is air: if player's chestplate is elytra: wait 0.5 seconds send action bar "&6%player's location%" to player else: stop Edytowane 26 kwietnia 2021 przez Skiuel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi353 3 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2021 ej umiecie żeby kordy pokazywaly sie tylko podczs lotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Skiuel 18 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2021 5 minut temu, Norbi353 napisał: ej umiecie żeby kordy pokazywaly sie tylko podczs lotu? Teoretycznie powinny zniknąć ale baguje się to niesamowicie XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 658 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2021 to moze lepiej sprawdac blok pod graczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misternyplan 1 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2021 a może on toggle gliding: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi353 3 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2021 on armor change: event-item is elytra on toggle gliding: while chestplate of player is elytra: set {_x} to round down x-location of player set {_y} to round down y-location of player set {_z} to round down z-location of player send action bar "&2&lx: &6%{_x}% &2&ly: &6%{_y}% &2&lz: &6%{_z}%" to player wait 1 tick WYskakuja mi errory CoFFeIN04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi353 3 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2021 @Misternyplan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misternyplan 1 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2021 Teraz, Norbi353 napisał: @Misternyplan uzyj send action bar "&6%player's location%" to player bez tych zmiennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi353 3 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2021 wtedy beda .00 ja chce zeby kordy sie pokazywaly tylko w powietrzu TYLE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Misternyplan 1 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 kwietnia 2021 20 minut temu, Norbi353 napisał: wtedy beda .00 ja chce zeby kordy sie pokazywaly tylko w powietrzu TYLE zrobiłem testowy skrypt ale juz czasu nie mam. Mam nadzieje ze ktos ci z tym pomoze lub sam to naprawisz on toggling gliding: if {glide::%player%} is not set: set {glide::%player%} to true if {glide::%player%} is set: set {glide::%player%} to false every 0.5 second: loop all players: if {glide::%loop-player%} is true: send "test" to loop-player #tutaj ustaw send actonbar "" to loop-player #to tylko testowy skrypt ale mam nadzieje ze ktos go dokończy i poprawi błędy mam nadzieje ze choć trochę pomogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Norbi353 3
Siemanko!
Poszukuje skriptu jak gracz założy elyte i bedzie w powietrzu to bedzie mu pokazywać koordynaty na jakich się znajduje wszytko ma być w action bar
Z góry dziękuje za pomoc
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi