Daqler 0 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 Witam mam pytanie, ponieważ robię taki skrypt. I nie wiem jak usunąć pkt variables: {kd::%players%} = 0 on death of player: if attacker is player: add 1 to {kd::%attacker%} remove 1 to {kd::%victim%} nie wiem, add mi działa a remove nie. co mam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 658 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 no wiadomo że nie będzie działać, polecam Ci dokumentację na początek twojej przygody ze Skriptem. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Podpowiedź: dodaj 1 do {zmienna} - tak można powiedzieć usuń 1 do {zmienna} - ale czy tak się mówi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karol123123123 16 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 (edytowane) zmień ''remove 1 to'' na ''remove 1 from'' Edytowane 18 kwietnia 2021 przez Karol123123123 CoFFeIN04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Daqler 0
Witam mam pytanie, ponieważ robię taki skrypt. I nie wiem jak usunąć pkt
variables:
{kd::%players%} = 0
on death of player:
if attacker is player:
add 1 to {kd::%attacker%}
remove 1 to {kd::%victim%}
nie wiem, add mi działa a remove nie. co mam zrobić
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi