RSigor09 0 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 Siemka, czy jest ktoś w stanie napisać mi skrypt? taki: jeżeli gracz trzyma w ręce czarną szybę to skrypt wykonuje bungeecord connect player to "Lobby" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MaciasFDH 0 Opublikowano 15 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2021 on rightclick with przedmiot: send player to server "lobby" sprawdz czy działa bo nwm czy dobrze xd Wstawiam kod w code. Notatka dodana przez CountingDogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RSigor09 0 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2021 może i działa ale to jest po kliknięciu na przedmiot, a ja bym chciał coś takiego że jeżeli trzymasz nic nie klikając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thesochac 3 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2021 13 godzin temu, RSigor09 napisał: Siemka, czy jest ktoś w stanie napisać mi skrypt? taki: jeżeli gracz trzyma w ręce czarną szybę to skrypt wykonuje bungeecord connect player to "Lobby" hvhjk on tool change: if player's tool is black stained glass pane: bungeecord connect player to "Lobby" Powinno działać ale nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RSigor09 0 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2021 To jest, jeżeli gracz zmieni item z jakiegoś na szybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 621 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 Dokładnie, w tym momencie zacznie trzymać czarne szkło. thesochac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RSigor09 0 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 Dobra, widzę że rozwiązania chyba niema temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 621 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 Godzinę temu, RSigor09 napisał: idzę że rozwiązania przecież zostało podane!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RSigor09 0 Opublikowano 19 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2021 44 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: przecież zostało podane!!! ale nie oto mi chodzi już walić to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OTDRGR 0 Opublikowano 22 czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2021 every 1 second: loop all players: if loop-player's tool is black stained glass pain: bungeecord connect loop-player to "Lobby" Glicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RSigor09 0
Siemka, czy jest ktoś w stanie napisać mi skrypt? taki: jeżeli gracz trzyma w ręce czarną szybę to skrypt wykonuje bungeecord connect player to "Lobby"
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi