Jamnior 2 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2021 Czesc, Mam problem z pluginem island world taki ze jezeli ustawiam island-size na 200 i region spacing na 50 to wypsa nie jest wysrodkowana idealnie i nie mozna niszczyc blokow ani budowac. Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patryk42341 17 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2021 (edytowane) 3 godziny temu, Jamnior napisał: Czesc, Mam problem z pluginem island world taki ze jezeli ustawiam island-size na 200 i region spacing na 50 to wypsa nie jest wysrodkowana idealnie i nie mozna niszczyc blokow ani budowac. Prosze o pomoc Dlatego, że liczby 50 i 200 są parzyste. Aby wyspa posiadała blok-centrum musi być nie patrzysta np. 51x201 kratek. Aby to zrozumieć zbuduj sobie najpierw małą działkę na ziemi o wymiarach 4x4 (parzystą, w której nie wyznaczysz środka) i 9x9 (nieparzystą w której ten środek tzw. blok-centrum wyznaczysz). A co do tego, że nie można niszczyć czy budować to usunąłeś w PEXie uprawnienie modifyworld.* Edytowane 12 kwietnia 2021 przez Patryk42341 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jamnior 2
Czesc,
Mam problem z pluginem island world taki ze jezeli ustawiam island-size na 200 i region spacing na 50 to wypsa nie jest wysrodkowana idealnie i nie mozna niszczyc blokow ani budowac.
Prosze o pomoc
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi