jakubgross 3 Opublikowano 7 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2014 (edytowane) Witam. Czy możecie mi poradzić jak w Skripcie mogę uzyskać takie dwa efekty?Oto SS: Chodzi też o to jak zrobić, aby gracz na danym świecie nie mógł przestawiać kolejności itemów w ekwipunku. Z góry dzięki za pomoc. :)Wesołych Świąt. Edytowane 7 grudnia 2014 przez jakubgross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 7 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2014 Z tyłu jest nazwa serwera, zamaż ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 7 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2014 1. apply speed 1 to player for 10000 days Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jakubgross 3 Opublikowano 7 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2014 (edytowane) Z tyłu jest nazwa serwera, zamaż ja.Wiem, że jest, ale co to przeszkadza? 1.apply speed 1 to player for 10000 days Ok, ale co z 2 efektem (te eq)? Edytowane 7 grudnia 2014 przez jakubgross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 7 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2014 @up chodzi o to, że to jest chyba uznawane za reklamę, bo jest dość widoczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jakubgross 3 Opublikowano 7 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2014 (edytowane) @up chodzi o to, że to jest chyba uznawane za reklamę, bo jest dość widoczna.Nie będę się Ciebie słuchał. Poczekamy na reakcję moderatora. Edytowane 7 grudnia 2014 przez jakubgross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 7 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2014 Zakryj ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jakubgross 3 Opublikowano 7 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2014 Proszę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 7 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2014 Ten "Eq" to chyba "give 1 grass named "nazwa" to 1 slot in the player's inventory" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RickPlayingPL 130 Opublikowano 8 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2014 Wiem, że jest, ale co to przeszkadza? Ok, ale co z 2 efektem (te eq)?command /dziwneeq: trigger: loop 36 times: loop-number is more than 8: set slot loop-number - 1 of player to glass pane named "Zablokowane" jakubgross 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jakubgross 3 Opublikowano 8 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2014 No ok, ale nadal da się przenosić eq z jednego slota na drugi itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 8 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2014 on inventory click: set {_i} to item {_i} is glass pane: cancel event jakubgross 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jakubgross 3
Witam.
Czy możecie mi poradzić jak w Skripcie mogę uzyskać takie dwa efekty?
Oto SS:
Chodzi też o to jak zrobić, aby gracz na danym świecie nie mógł przestawiać kolejności itemów w ekwipunku.
Z góry dzięki za pomoc. :)
Wesołych Świąt.
Edytowane przez jakubgrossOdnośnik do komentarza
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi