Jamnior 2 Opublikowano 24 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2021 Witam wgrałem plugin permissionsex na wersje 1.16.4 i nie chcą pokazywać mi się rangi na czacie. Czy ktos wie jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 CoFFeIN04 693 Opublikowano 24 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2021 Po 1 - potrzebujesz plugin do formatowania chatu Po 2 - nie używaj PermissionsEX tylko LuckPerms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jamnior 2 Opublikowano 24 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 marca 2021 zalezy mi zeby dzialal permissionex poniewaz jestem w nim bardziej obeznany niz w luckperms . a jaki jest plugin do formatowania czatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 332 Opublikowano 24 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2021 Pex jest stary i pobugowany, jest też bardzo mało wydajny, ma mało opcji i posiada luki bezpieczeństwa (dowolny gracz może wyłączyć twój serwer). Luckpermsa możesz konfigurować na 3 sposoby (yaml, komendy, webeditor), pexa tylko na 2 (yaml, komendy). Yaml oraz komendy w luckpermsie są znacznie prostsze niż w pexie, dodatkowo, luckperms podpowiada komendy, więc nie musisz ich nawet znać na pamięć. Webeditor jest najprostszym sposobem na edytowanie uprawnień. 2 godziny temu, Jamnior napisał: a jaki jest plugin do formatowania czatu? Np. essentialsxchat, dodatkowo będziesz potrzebował vaulta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jamnior 2
Witam wgrałem plugin permissionsex na wersje 1.16.4 i nie chcą pokazywać mi się rangi na czacie.
Czy ktos wie jak to naprawić?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi