Xpedia250 1 Opublikowano 22 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2021 Ma ktoś jakiś pomysł co moge dodać do lobby? typu skrypt na nwm jakiś patyk który coś robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 605 Opublikowano 22 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2021 A czego chcieć od lobby, logujesz się idziesz dalej i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xpedia250 1 Opublikowano 22 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 marca 2021 8 minut temu, CoFFeIN04 napisał: A czego chcieć od lobby, logujesz się idziesz dalej i tyle chodzi mi oto żeby gracze nie wychodzili gdy np podserver skyblock sie wywali, to zeby tam cos dodac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 605 Opublikowano 22 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2021 Nie wiem, ja jak chce grać skyblocka to nie chcę siedzieć na lobby, tylko grać na skyblocku, więc na pewno wyjdą. Lepiej zadbaj żeby skyblock się nie wywalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 22 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Xpedia250 1
Ma ktoś jakiś pomysł co moge dodać do lobby?
typu skrypt na nwm jakiś patyk który coś robi
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi