Skocz do zawartości
  • 0

Crash serwera

TheFightaz

Pytanie

Cześć,
Nie wiem czy tutaj mam to pisać, ale nie znalazłem innego działu.
Mam pewien problem, poniewaz w konsoli wyświetlają mi się dwa errory, jeden z nich powoduje lag, a drugi nic.  Myślę, ze jeden z drugim ma jakieś powiązanie;
Pierwszy, po którym niby nic się nie dzieje;

Oraz drugi, który powoduje lag, a nawet crash po którymś razie;

Jak mogę temu zaradzić?
EDIT:
Lista pluginów - Xzcbno7.png

Glicz

Wstawiam logi w code.skript.pl, zamieniam link w obraz.

Notatka dodana przez Glicz

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
2 godziny temu, TheFightaz napisał:

[11:22:55] [pool-22-thread-1/WARN]:     at com.songoda.skyblock.island.IslandLevel.getPoints(IslandLevel.java:76)
[11:22:55] [pool-22-thread-1/WARN]:     at com.songoda.skyblock.island.IslandLevel.getLevel(IslandLevel.java:138)
[11:22:55] [pool-22-thread-1/WARN]:     at com.songoda.skyblock.placeholder.PlaceholderProcessor.processPlaceholder(PlaceholderProcessor.java:117)
[11:22:55] [pool-22-thread-1/WARN]:     at com.songoda.skyblock.placeholder.hook.PlaceholderAPI.onPlaceholderRequest(PlaceholderAPI.java:41)
[11:22:55] [pool-22-thread-1/WARN]:     at me.clip.placeholderapi.PlaceholderHook.onRequest(PlaceholderHook.java:31)
[11:22:55] [pool-22-thread-1/WARN]:     at me.clip.placeholderapi.replacer.CharsReplacer.apply(CharsReplacer.java:156)
[11:22:55] [pool-22-thread-1/WARN]:     at me.clip.placeholderapi.PlaceholderAPI.setPlaceholders(PlaceholderAPI.java:69)
[11:22:55] [pool-22-thread-1/WARN]:     at me.clip.placeholderapi.PlaceholderAPI.setPlaceholders(PlaceholderAPI.java:97)
[11:22:55] [pool-22-thread-1/WARN]:     at io.puharesource.mc.titlemanager.internal.placeholder.PlaceholderAPIHook.replacePlaceholders(Hooks.kt:17)
[11:22:55] [pool-22-thread-1/WARN]:     at io.puharesource.mc.titlemanager.internal.services.placeholder.PlaceholderServiceText.replaceTextFromHooks(PlaceholderServiceText.kt:138)
[11:22:55] [pool-22-thread-1/WARN]:     at io.puharesource.mc.titlemanager.internal.services.placeholder.PlaceholderServiceText.replaceText(PlaceholderServiceText.kt:125)
[11:22:55] [pool-22-thread-1/WARN]:     at io.puharesource.mc.titlemanager.internal.services.features.ScoreboardServiceSpigot.setScoreboardValue(ScoreboardServiceSpigot.kt:127)
[11:22:55] [pool-22-thread-1/WARN]:     at io.puharesource.mc.titlemanager.internal.services.features.ScoreboardServiceSpigot$createScoreboardValueSendableAnimation$4.invoke(ScoreboardServiceSpigot.kt:169)
[11:22:55] [pool-22-thread-1/WARN]:     at io.puharesource.mc.titlemanager.internal.services.features.ScoreboardServiceSpigot$createScoreboardValueSendableAnimation$4.invoke(ScoreboardServiceSpigot.kt:28)
[11:22:55] [pool-22-thread-1/WARN]:     at io.puharesource.mc.titlemanager.internal.model.animation.PartBasedSendableAnimation.update(PartBasedSendableAnimation.kt:83)
[11:22:55] [pool-22-thread-1/WARN]:     at io.puharesource.mc.titlemanager.internal.model.animation.PartBasedSendableAnimation$update$2.invoke(PartBasedSendableAnimation.kt:90)
[11:22:55] [pool-22-thread-1/WARN]:     at io.puharesource.mc.titlemanager.internal.model.animation.PartBasedSendableAnimation$update$2.invoke(PartBasedSendableAnimation.kt:10)
[11:22:55] [pool-22-thread-1/WARN]:     at io.puharesource.mc.titlemanager.internal.services.task.SchedulerServiceAsync$scheduleRaw$1.run(SchedulerServiceAsync.kt:39)

Jeden z twoich pluginów, właśnie w środku tych klas, sypie błędami, a co do drugiego błędu, jest to ostrzeżenie od Papera, że ten (Paper) nie wyrabia i zaraz serwer zostanie wyłączony. Analizując błąd, wynika z tego, że błędy powoduje plugin "Title Manager".

I jeszcze coś ode mnie: Dlaczego tych pluginów masz tak dużo? Chcesz by procesor był bardziej obciążony? Te zbędne to: DisableJoinMessage, AdminChat, FirstJoinPlus, EssentialsSpawn i ChestCommands oraz AutoMessage, bo przecież masz już tego skripta wgranego, to z niego skorzystaj. Konfigurując poprawnie spigot.yml, możesz pozbyć się ClearLag, poza tym EntityTrackerFix znajduje się na tej liście z wiadomych powodów.

Zamień NoCheatPlus na Matrix, który posiada darmową wersję na ich serwerze Discord.

Edytowane przez Shateq
hue
Glicz

Poprawiam cytat (wstawiam logi w code)

Notatka dodana przez Glicz