kroki55 0 Opublikowano 22 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2021 Cześć mam problem z tym skryptem Nie wywala żadnego błędu, ale cały czas pisze, że nie mogę tego podnoscić jako potwor nawet jak nie mam permisji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ItsMeAdam 3 Opublikowano 22 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2021 (edytowane) 33 minuty temu, kroki55 napisał: Cześć mam problem z tym skryptem Nie wywala żadnego błędu, ale cały czas pisze, że nie mogę tego podnoscić jako potwor nawet jak nie mam permisji Nie wiem czy wiesz, ale jako admin, masz '*' czyli wszystkie permisje, czyli to coś do nie podnoszenia masz ;> Edytowane 22 marca 2021 przez ItsMeAdam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 693 Opublikowano 22 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2021 Zaneguj sobie tą permisję, korzystając z LP masz komendę /lp group admin permission set lopata.blok false Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kroki55 0 Opublikowano 22 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 marca 2021 już rozwiązane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 22 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2021 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kroki55 0
Cześć mam problem z tym skryptem
Nie wywala żadnego błędu, ale cały czas pisze, że nie mogę tego podnoscić jako potwor nawet jak nie mam permisji
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi