Witajcie, mam pytanie jak można stworzyć oba takie skrypty ? Dokładniej to taki skrypt dzięki któremu będzie można wykopać bedrocka złotym kilofem (Wylatuje blok bedrocka wykopany) Jak zrobić taki skrypt ? Orazjeszcze jeden trudniejszy. Czy da radę ktoś zrobić skrypt na głowy ? Np. /glowa skkf i dostajemy glowe skkf'a ze skinem (Jego skinowa glowa ;_ ;) i komunikat przy dostaniu glowy "Dostales glowe [i tutaj aby był nick tej glowy osoby np. skkf] Z tą głową nie wiem jak to zrobić..
Co do skryptu na bedrocka to napisałem coś takiego czy będzie to działać ?
on leftclick on bedrock with golden_pickaxe: set clicked block to air
Będzie działać to co napisałem wyżej ? Jako wykopywanie złotym kilofem bedrocka i wyleci z niego blok bedrock ? I czy będzie ten kilof się zużywać ? A co do spawnowania głowy to prosiłbym o napisanie czegoś takiego..
Pytanie
azuspl 0
Witajcie, mam pytanie jak można stworzyć oba takie skrypty ? Dokładniej to taki skrypt dzięki któremu będzie można wykopać bedrocka złotym kilofem (Wylatuje blok bedrocka wykopany) Jak zrobić taki skrypt ?
Orazjeszcze jeden trudniejszy. Czy da radę ktoś zrobić skrypt na głowy ? Np. /glowa skkf i dostajemy glowe skkf'a ze skinem (Jego skinowa glowa ;_ ;) i komunikat przy dostaniu glowy "Dostales glowe [i tutaj aby był nick tej glowy osoby np. skkf] Z tą głową nie wiem jak to zrobić..
Co do skryptu na bedrocka to napisałem coś takiego czy będzie to działać ?
Będzie działać to co napisałem wyżej ? Jako wykopywanie złotym kilofem bedrocka i wyleci z niego blok bedrock ? I czy będzie ten kilof się zużywać ?
Edytowane przez azusplA co do spawnowania głowy to prosiłbym o napisanie czegoś takiego..
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi