sentus 0 Opublikowano 16 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2021 Witam. Może ktoś mi napisać skrypt żeby za zabicia wypadały z ludzi jakieś itemy np głowy i jest na to 5% szansy? resztę nagród sam dodam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 CoFFeIN04 694 Opublikowano 16 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2021 on death of player: attacker is a player chance of 5%: drop skull of "%name of victim%" parsed as offlineplayer at victim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sentus 0 Opublikowano 20 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 marca 2021 W dniu 16.03.2021 o 17:57, CoFFeIN04 napisał: on death of player: attacker is a player chance of 5%: drop skull of "%name of victim%" parsed as offlineplayer at victim Wszystko działa dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Studziak 54 Opublikowano 20 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sentus 0
Witam. Może ktoś mi napisać skrypt żeby za zabicia wypadały z ludzi jakieś itemy np głowy i jest na to 5% szansy? resztę nagród sam dodam.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi