Skocz do zawartości
  • 0

Nie działała mi większość skryptów na 1.15.2 możliwe ze są źle napisane. Jak napisać skrypt regulamin z użyciem send ??? POMOCY !!!

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
3 minuty temu, Pandvix napisał:

Zrzut_ekranu_2021-03-16_085044.png
link do tego co napisałem

Podaj: Wersję skripta, jego dodatki oraz silnik

• 0

Po co ci ten skrypt, skoro jest to w essentialsx? Zalecam przejść także na najnowszą wersję (najlepiej z silnikiem Purpur), 1.15.2 ma sporo błędów i jest mało wydajna.

• 0

ewidentnie widać na screenie, że kod jest źle wytabowany, linijka z trigger powinna mieć 1 tabulator, każda kolejna po 2. 

o błędach ortograficznych już nie mówię, polecam ortograf.pl

Edytowane przez CoFFeIN04
  • 0
39 minut temu, Glitchtrap napisał:

Podaj: Wersję skripta, jego dodatki oraz silnik

Wersja 1.15.2 silniek craftbukkit wersja skripta to wsumie nie pamiętam ale jakaś starsza bo mi wcześniej pomogli zrobić zeby działał

• 0
2 minuty temu, Pandvix napisał:

Wersja 1.15.2 silniek craftbukkit wersja skripta to wsumie nie pamiętam ale jakaś starsza bo mi wcześniej pomogli zrobić zeby działał

eh, skript nie działa na craftbukkicie. Zmień silnik na purpur.

• 0

eeeee tylko nwm czy mi zostanie wszystko skonfigurowane trudno bo mam duzo pluginów juz i skonfigórowanych nie chce robić od nowa :C

• 0
  • 0
2 godziny temu, Pandvix napisał:

silniek craftbukkit

Jest to najgorszy silnik z rodziny bukkitowych pod każdym względem: nie działa na nim większość pluginów (w tym skript), jest bardzo zlagowany, ma bardzo mało opcji, ma dziesiątki błędów, nie ma żadnych zabezpieczeń. Jak pisałem wyżej, przejdź na Purpur 1.16.5, nic się nie usunie.