bancar 1 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 Witam, chciałbym zapytać, czy ktoś napisałby mi skrypt na łuk, który strzela piorunami w miejscu, w którym wyląduje strzała. Dopiero zaczynam ze skryptami i chciałbym wiedzieć jak to się robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbiros 20 Opublikowano 22 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2021 (edytowane) Witaj! Oto skrypt o który prosiłeś ;): on projectile hit: #kiedy coś trafi if projectile is arrow: #jeśli to coś to strzała strike lightning at location of projectile #zrób piorón w miejscu upadku strzały delete event-arrow #usuń strzałę stop Liczę na lika PS: W # to komentarze, możesz jes spokojnie usunąć. DO ZAMKNIĘCIA- GOTOWE ROZWIĄZANIE Edytowane 22 marca 2021 przez Norbiros Komentarze bancar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bancar 1 Opublikowano 24 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 marca 2021 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbiros 20 Opublikowano 24 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2021 A możesz dać że to jest "rozwiązanie" i zaznaczyć przy mnie "głos na tak" pls? CoFFeIN04, KoSaTuGRA i bancar 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bancar 1
Witam, chciałbym zapytać, czy ktoś napisałby mi skrypt na łuk, który strzela piorunami w miejscu, w którym wyląduje strzała. Dopiero zaczynam ze skryptami i chciałbym wiedzieć jak to się robi.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi