ItsMeAdam 3 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 Hej! Od jakiegoś czasu, komenda /hat, z essentialsa, nie działa... Ciągle wyświetla się wiadomość "Musisz mieć coś w ręku" - nawet jak mam cokolwiek w ręku Za pomoc - Dzięki! PS. Na serwerze mam lp (LuckPerms) Jakby się ktoś pytał + '*' essentialsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 zaneguj sobie permisję essentials.hat.prevent-type.* komendą: lp group owner permission set essentials.hat.prevent-type.* false Oczywiście komenda przykładowa. Na przyszłość polecam użyć wyszukiwarkę google ItsMeAdam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ItsMeAdam 3 Opublikowano 12 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 (edytowane) 8 minut temu, CoFFeIN04 napisał: zaneguj sobie permisję essentials.hat.prevent-type.* komendą: lp group owner permission set essentials.hat.prevent-type.* false Oczywiście komenda przykładowa. Na przyszłość polecam użyć wyszukiwarkę google Boże, dzięki (Korzystałem z gugla ale źle musiałem przeczytać w pomocy essentialsa lol) Masz naj i serce jak tak bardzo chcesz //zamykać Edytowane 12 marca 2021 przez ItsMeAdam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 13 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2021 Ten temat został przeniesiony. Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ItsMeAdam 3
Hej!
Od jakiegoś czasu, komenda /hat, z essentialsa, nie działa... Ciągle wyświetla się wiadomość "Musisz mieć coś w ręku" - nawet jak mam cokolwiek w ręku
Za pomoc - Dzięki!
PS. Na serwerze mam lp (LuckPerms) Jakby się ktoś pytał + '*' essentialsa
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi