lebdzio 0 Opublikowano 10 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2021 Siemka napisalibyście mi skrypt na otchłań wsensie ze jak gracz wpisze /otchłań to pojawia się gui z itemami które zostały zebrane z ziemi przy tym np wiadomości ze otchłań otworzy się za 10 sekund otchłań otworzy się za 3 otchłań otworzy się za 2 otchłań otworzy się za 1 otchłań otwarta wpisz /otchłań i żeby gui było otwarte przez jakieś 20 sekund a sama otchłań otwierała się co 10 min A i odrazu mowie wiem ze są na to pluginy ale już sprawdzałem i na wersje 1.16.5 żaden nie działa prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 11 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2021 a co jesli itemow bedzie wiecej niz pomiesci cala skrzynka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lebdzio 0 Opublikowano 11 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 marca 2021 3 godziny temu, bludis napisał: a co jesli itemow bedzie wiecej niz pomiesci cala skrzynka? to wtedy cos takiego jak 2 strona skrzynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karol123123123 16 Opublikowano 11 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lebdzio 0 Opublikowano 15 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 W dniu 11.03.2021 o 20:22, Karol123123123 napisał: Ten skrypt nie działa na 1.16.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 15 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2021 No a samemu Ci się aż tak nie chce poszukać? https://skript.pl/szukaj/?q=otchłań Po 2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lebdzio 0 Opublikowano 16 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 marca 2021 19 godzin temu, CoFFeIN04 napisał: No a samemu Ci się aż tak nie chce poszukać? https://skript.pl/szukaj/?q=otchłań Po 2: Nie jestem leniwy bo szukam tego już z tydzień i wszystko ci mi wysyłasz już sprawdzałem i nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lebdzio 0
Siemka napisalibyście mi skrypt na otchłań
wsensie ze jak gracz wpisze /otchłań to pojawia się gui z itemami które zostały zebrane z ziemi
przy tym np wiadomości
ze otchłań otworzy się za 10 sekund
otchłań otworzy się za 3
otchłań otworzy się za 2
otchłań otworzy się za 1
otchłań otwarta wpisz /otchłań
i żeby gui było otwarte przez jakieś 20 sekund
a sama otchłań otwierała się co 10 min
A i odrazu mowie wiem ze są na to pluginy ale już sprawdzałem i na wersje 1.16.5 żaden nie działa prawidłowo
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi