RediQ 3 Opublikowano 8 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2021 Chce uzyskac efekt taki ze gdy sie wpisze na czacie [you] to wyskoczy innym na czacie: Jesli innego gracza ktory to widzi nick to np "test" to wyskoczy u niego np "Czesc test" 2 przyklad: Gracz: Nick0, ktos wpisal "Czesc [you]" to w takim razie graczowi Nick0 wyskoczy "Czesc Nick0" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FaczikPL 11 Opublikowano 8 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2021 17 minut temu, RediQ napisał: Chce uzyskac efekt taki ze gdy sie wpisze na czacie [you] to wyskoczy innym na czacie: Jesli innego gracza ktory to widzi nick to np "test" to wyskoczy u niego np "Czesc test" 2 przyklad: Gracz: Nick0, ktos wpisal "Czesc [you]" to w takim razie graczowi Nick0 wyskoczy "Czesc Nick0" Dokładniej bo to nie jest zrozumiałe za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RediQ 3 Opublikowano 8 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 marca 2021 1 minutę temu, FaczikPL napisał: Dokładniej bo to nie jest zrozumiałe za bardzo Załóżmy że mój nick to RedziQ Gdy wpisze na czacie Siema [you] To graczowi ktory to widzi w miejscu [you] wyskoczy nick gracza ktory to widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FaczikPL 11 Opublikowano 8 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2021 1 minutę temu, RediQ napisał: Załóżmy że mój nick to RedziQ Gdy wpisze na czacie Siema [you] To graczowi ktory to widzi w miejscu [you] wyskoczy nick gracza ktory to widzi Czyli jeżeli gracz napisze /siema <nick> to wysyła to do wszystkich graczy wiadomość [Siemka <nick gracza któremu się wyświetliła wiadomośc>] tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RediQ 3 Opublikowano 8 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 marca 2021 Teraz, FaczikPL napisał: Czyli jeżeli gracz napisze /siema <nick> to wysyła to do wszystkich graczy wiadomość [Siemka <nick gracza któremu się wyświetliła wiadomośc>] tak? nie chodzi mi o komende Gdy grac napisze na czacie "siema [you]" poczatek skryptu: on chat: message contains "[you]": a dalej nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FaczikPL 11 Opublikowano 8 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2021 Teraz, RediQ napisał: nie chodzi mi o komende Gdy grac napisze na czacie "siema [you]" poczatek skryptu: on chat: message contains "[you]": a dalej nie wiem W dokumentacji popatrz takie rzeczy. Też takie rzeczy są. Masz dokumentacje nowszą:https://skriptlang.github.io/Skript/expressions.html#ExprChestInventory i masz starą:http://en.njol.ch/projects/skript/doc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 on chat: message contains "[you]" cancel event loop all players: set {_} to message replace all "[you]" with "%loop-player%" in {_} send "%player%: %{_}%" to loop-player Natomiast w przypadku takiego skryptu formatowanie chatu z Essentials / innego pluginu przestaje działać, możesz sobie je ręcznie ustawić w ostatniej linijce Kormic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RediQ 3
Chce uzyskac efekt taki ze gdy sie wpisze na czacie [you] to wyskoczy innym na czacie:
Jesli innego gracza ktory to widzi nick to np "test" to wyskoczy u niego np "Czesc test"
2 przyklad:
Gracz: Nick0, ktos wpisal "Czesc [you]" to w takim razie graczowi Nick0 wyskoczy "Czesc Nick0"
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi