on inventory click:
if inventory name of current inventory of player is "&5&lCOBBLEX":
cancel event
if clicked slot is 10:
if amount of cobblestone in player's inventory > 575:
remove 576 cobblestone from player
give dirt to the player
send "{@tag} &aPrzedmiot wytworzony" to player
else:
send "{@tag} &cZa malo przedmiotow!"
ogolnie gdy sie klika w npcta to sie otwiera gui i zrobilem tak ze gdy sie kliknie slot 10 gdy sie ma 576 cobbla to otrzyma sie jakis przedmiot i teraz jest jeden taki problem, po tym gdy sie otwiera gui to normalnie wszystko dziala pisze mi ze mam malo przedmiotow gdy klikne 10 slot w tym gui, ale gdy klikne 2 slot w MOIM inventory nie w gui tylko w MOIM inventory to mi tez pisze ze mam malo przedmiotow ogarnia ktos cos?
Pytanie
Hexagon__ 0
No to ogolnie napisalem taki skript:
on inventory click: if inventory name of current inventory of player is "&5&lCOBBLEX": cancel event if clicked slot is 10: if amount of cobblestone in player's inventory > 575: remove 576 cobblestone from player give dirt to the player send "{@tag} &aPrzedmiot wytworzony" to player else: send "{@tag} &cZa malo przedmiotow!"
ogolnie gdy sie klika w npcta to sie otwiera gui i zrobilem tak ze gdy sie kliknie slot 10 gdy sie ma 576 cobbla to otrzyma sie jakis przedmiot i teraz jest jeden taki problem, po tym gdy sie otwiera gui to normalnie wszystko dziala pisze mi ze mam malo przedmiotow gdy klikne 10 slot w tym gui, ale gdy klikne 2 slot w MOIM inventory nie w gui tylko w MOIM inventory to mi tez pisze ze mam malo przedmiotow ogarnia ktos cos?
Wstawiam kod w code.
Notatka dodana przez CountingDogs
Top użytkownicy dla tego pytania
23
17
4
1
Popularne dni
7 Mar
23
9 Mar
18