ddddd1111 0 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 siemka moglby mi ktos zrobic skrypt na nether? w sensie komenda na /nether on off chyba wiadomo na czym ma polegac ta komenda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 Szukałeś już czegoś takiego na forum? Jestem pewien że było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xXx_Skrypter_xXx 17 Opublikowano 5 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 command /nether [<text>]: trigger: if arg 1 is "on": set {portal::status} to 0 send "&cNether jest od teraz &aWLACZONY" to player if arg 1 is "off": set {portal::status} to 1 send "&cNether jest od teraz &4WYLACZONY" to player if arg 1 is not "off" or "on": send "&ePoprawne uzycie komendy &f/nether &4off&8/&aon" to player on portal: if {portal::status} is 1: cancel event send "&CNether jest &4WYLACZONY" to player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ddddd1111 0
siemka moglby mi ktos zrobic skrypt na nether? w sensie komenda na /nether on off chyba wiadomo na czym ma polegac ta komenda
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi