Mr_AnTi 0 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 repair all items in player's inventory naprawia to tylko przedmioty w eq a ja chce zeby naprawialo wszystkie przedmioty nawet jak masz zbroję na sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bodziusiu2 4 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 Muszisz dodać repair helmet of player repair chestplate of player repair leggings of player repair boots of player Glicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 Próbowałeś repair armor of player # lub player's armor # lub armour zamiast armor Glicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr_AnTi 0 Opublikowano 5 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 11 godzin temu, CoFFeIN04 napisał: Próbowałeś repair armor of player # lub player's armor # lub armour zamiast armor Niestety twój sposób nie działa ale wypróbowałem @Bodziusiu2 działa tylko chodzi mi o złą tabulację poprawi ktoś SK NIE MÓJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 CoFFeIN04 694 Opublikowano 5 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 (edytowane) rozdzielone na 2 komendy Edytowane 5 marca 2021 przez CoFFeIN04 Mr_AnTi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr_AnTi 0 Opublikowano 5 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 2 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: rozdzielone na 2 komendy [09:57:21 INFO]: [Skript] Reloading repair.sk... [09:57:21 ERROR]: Can't understand this condition/effect: send action bar "&8? &aNAPRAWIONO PRZEDMIOT" to player (repair.sk, line 10: send action bar "&8? &aNAPRAWIONO PRZEDMIOT" to player') [09:57:21 ERROR]: Can't understand this condition/effect: send action bar "&8? &aNAPRAWIONO WSZYSTKIE ITEMY!" to player (repair.sk, line 25: send action bar "&8? &aNAPRAWIONO WSZYSTKIE ITEMY!" to player') [09:57:21 INFO]: [Skript] Encountered 2 errors while reloading repair.sk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 5 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 Wersja Skripta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr_AnTi 0 Opublikowano 5 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 Teraz, CoFFeIN04 napisał: Wersja Skripta? 2.2-Fixes-V8b I niestety nie mogę go zaktualizować na 2.5.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 5 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 Czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr_AnTi 0 Opublikowano 5 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 Teraz, CoFFeIN04 napisał: Czemu? Bo jest pełno błędów a mam wszystkie dodatki i nie działało i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr_AnTi 0 Opublikowano 5 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 Teraz, CoFFeIN04 napisał: Czemu? Da radę to zmienić zeby było dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 CoFFeIN04 694 Opublikowano 5 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 Teraz, Mr_AnTi napisał: Da radę to zmienić zeby było dobrze? Da się, ale lepiej zmień wersję na 2.5.3 bo jest o wiele lepsza. Błędy będzie trzeba wyeliminować. ewentualnie jak bardzo chcesz to zamiast send action bar "" to player użyj set action bar of player to "" Mr_AnTi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr_AnTi 0 Opublikowano 5 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 2 minuty temu, CoFFeIN04 napisał: Da się, ale lepiej zmień wersję na 2.5.3 bo jest o wiele lepsza. Błędy będzie trzeba wyeliminować. ewentualnie jak bardzo chcesz to zamiast send action bar "" to player użyj set action bar of player to "" Dzięki serdeczne do zamknięcia problem rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mr_AnTi 0
repair all items in player's inventory
naprawia to tylko przedmioty w eq a ja chce zeby naprawialo wszystkie przedmioty nawet jak masz zbroję na sobie
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi