Nitrusiniski 4 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 Jesli gracz dołączy na serwer i ma permisje "test" to musi uzyc komendy "xyz" jesli nie uzyje takiej komendy nie moge ani się ruszyć ani wpisac zadnej innej komendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 on join: player has permission "test" set player's speed to 0 command /xyz: permission: test trigger: set player's speed to 1 on command: if player's speed is 0: command is not "xyz" cancel event Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 (edytowane) on join: player has permission "test" {musi::%player%} to true set player's speed to 0 #player.setWalkSpeed(0) on command: {musi::%player%} is set if command is not "xyz": cancel event stop set player's speed to 1 #player.setWalkSpeed(1) delete {musi::%player%} można też zablokować skakanie, ale wymaga to Paperspigota oraz Skript-reflect Edytowane 4 marca 2021 przez CoFFeIN04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nitrusiniski 4 Opublikowano 4 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 (edytowane) 41 minut temu, Glitchtrap napisał: on join: player has permission "test" set player's speed to 0 command /xyz: permission: test trigger: set player's speed to 1 on command: if player's speed is 0: command is not "xyz" cancel event a na starcza wersje skripta dało by sie dokładnie 2.2 Edytowane 4 marca 2021 przez Nitrusiniski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 6 minut temu, Nitrusiniski napisał: a na starcza wersje skripta dało by sie dokładnie 2.2 zaktualizuj sobie Skript pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 19 minut temu, Nitrusiniski napisał: a na starcza wersje skripta dało by sie dokładnie 2.2 zaktualizuj skripta do najnowszej wersji, jeżeli jesteś na 1.8 to pobierz to *klik*, a do 1.9+ *klik* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nitrusiniski 4 Opublikowano 4 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 25 minut temu, Glitchtrap napisał: zaktualizuj skripta do najnowszej wersji, jeżeli jesteś na 1.8 to pobierz to *klik*, a do 1.9+ *klik* Skrypt od Matocolotoe to najwiekszy syf jaki swiat widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 Teraz, Nitrusiniski napisał: Skrypt od Matocolotoe to najwiekszy syf jaki swiat widział dlaczego tak uważasz? Nie ma innego lepszego skripta na 1.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nitrusiniski 4 Opublikowano 4 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 (edytowane) 6 minut temu, Glitchtrap napisał: dlaczego tak uważasz? Nie ma innego lepszego skripta na 1.8 1000 błędów ma ten skrypt jak i w konsoli jak i w skryptach a dodam ze na starszych wersjach działa bez problemów Edytowane 4 marca 2021 przez Nitrusiniski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 Teraz, Nitrusiniski napisał: 1000 błędów ma ten skrypt jak i w konsoli jak i w skryptach a usuwałeś folder 'Skript' przed restartem (zapisując wcześniej wszystkie swoje skrypty na swój komputer)? Jaki jest twój silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nitrusiniski 4 Opublikowano 4 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 1 minutę temu, Glitchtrap napisał: a usuwałeś folder 'Skript' przed restartem (zapisując wcześniej wszystkie swoje skrypty na swój komputer)? Jaki jest twój silnik? tak robiłem tak wiele razy i dalej było to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 Teraz, Nitrusiniski napisał: tak robiłem tak wiele razy i dalej było to samo podaj twój silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nitrusiniski 4 Opublikowano 4 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 Teraz, Glitchtrap napisał: podaj twój silnik spigot 1.8.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 Teraz, Nitrusiniski napisał: spigot 1.8.8 Cóż, no dobrze Podaj aktualne błędy, a spróbuję go dostosować pod skripta 2.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nitrusiniski 4 Opublikowano 4 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 30 minut temu, Glitchtrap napisał: Cóż, no dobrze Podaj aktualne błędy, a spróbuję go dostosować pod skripta 2.2 a mam pytanie jak moge zrobic ze jesli gracz nie uzyl komendy 'xyz' to pisze mu 'nie' a jesli uzyl to juz mu sie nie pokazuje 'nie' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 Teraz, Nitrusiniski napisał: a mam pytanie jak moge zrobic ze jesli gracz nie uzyl komendy 'xyz' to pisze mu 'nie' a jesli uzyl to juz mu sie nie pokazuje 'nie' mam to dodać do skryptu? Podaj aktualne błędy to go poprawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nitrusiniski 4 Opublikowano 4 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 7 minut temu, Glitchtrap napisał: mam to dodać do skryptu? Podaj aktualne błędy to go poprawię nie nie chodzi mi w skript 2.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 1 minutę temu, Nitrusiniski napisał: nie nie chodzi mi w skript 2.2 To podaj błędy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nitrusiniski 4 Opublikowano 4 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 Teraz, Glitchtrap napisał: To podaj błędy a mam pytanie jak moge zrobic ze jesli gracz nie uzyl komendy 'xyz' to pisze mu 'nie' a jesli uzyl to juz mu sie nie pokazuje 'nie' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 Teraz, Nitrusiniski napisał: a mam pytanie jak moge zrobic ze jesli gracz nie uzyl komendy 'xyz' to pisze mu 'nie' a jesli uzyl to juz mu sie nie pokazuje 'nie' on command: if command is "xyz": stop send "nie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 4 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 marca 2021 w on command sprawdzasz command czy jest różna od xyz i piszesz send Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nitrusiniski 4
Jesli gracz dołączy na serwer i ma permisje "test" to musi uzyc komendy "xyz" jesli nie uzyje takiej komendy nie moge ani się ruszyć ani wpisac zadnej innej komendy
35 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi