ReHo 2 Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 Witam Chcialym Sie Spytac Czy Napisz Mi ktos Skrypt na Wyjscie/Wejscie Administratora na serwernp [+]Admin:Filipijak To jak wejdzie Adminnp:[+]mksie to jak wejdzie graczA jak wyjdzie[-]Admin:Filipijak[-]mksieProsze Pomozcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rresz 1 Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 ja wiem jak to zrobic no ale to na pw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanNiedzwiadek 170 Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 on join: set join message to "%player% [+]"on quit: set quit message to "%player% [-]" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mroczny337 35 Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 (edytowane) on join: if player has permission "admin": set join message to "&8[&a&l+&8] %display name of player%" else: set join message to "&8[&a&l+&8] %player%"on quit: if player has permission "admin": set quit message to "&8[&c&l-&8] %display name of player%" else: set quit message to "&8[&a&l-&8] %player%" Edytowane 4 grudnia 2014 przez Mroczny337 Norbi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ReHo 2
Witam Chcialym Sie Spytac Czy Napisz Mi ktos Skrypt na Wyjscie/Wejscie Administratora na serwer
np [+]Admin:Filipijak To jak wejdzie Admin
np:[+]mksie to jak wejdzie gracz
A jak wyjdzie
[-]Admin:Filipijak
[-]mksie
Prosze Pomozcie
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi