Lepton_ 0 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 Hej chcial bym aby ktos dla mnie napisal skrypt ze podczas pvp wyłącza się fly (mam essentials) i aby nie mógł pisać rowniesz /fly przez jakoś 15 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 (edytowane) on damage: set attacker's flying mode to false Edytowane 3 marca 2021 przez TakiJakTy Oliv197XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 3 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 23 minuty temu, Lepton_ napisał: Hej chcial bym aby ktos dla mnie napisal skrypt ze podczas pvp wyłącza się fly (mam essentials) i aby nie mógł pisać rowniesz /fly przez jakoś 15 sekund. Proszę. on damage of player: attacker is a player attacker can fly: execute attacker command "fly" victim can fly: execute victim command "fly" set ({lastPvp::%attacker%} and {lastPvp::%victim%}) to now send action bar "&6Będziesz w PvP przez najbliższe 15 sekund!" to attacker and victim on command: command is "fly" sender is a player difference between {lastPvp::%player%} and now is less than 15 seconds cancel event send "&cNie możesz jeszcze latać!" to player Misio12320 i Oliv197XD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lepton_ 0 Opublikowano 3 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 marca 2021 52 minuty temu, Kormic napisał: Proszę. on damage of player: attacker is a player attacker can fly: execute attacker command "fly" victim can fly: execute victim command "fly" set ({lastPvp::%attacker%} and {lastPvp::%victim%}) to now send action bar "&6Będziesz w PvP przez najbliższe 15 sekund!" to attacker and victim on command: command is "fly" sender is a player difference between {lastPvp::%player%} and now is less than 15 seconds cancel event send "&cNie możesz jeszcze latać!" to player Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Lepton_ 0
Hej chcial bym aby ktos dla mnie napisal skrypt ze podczas pvp wyłącza się fly (mam essentials) i aby nie mógł pisać rowniesz /fly przez jakoś 15 sekund.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi