FreeLateSkrypty 0 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Prosił bym o spolsczenie tej części pluginu: Wstawiam tekst do przetłumaczenia w code.skript.pl Notatka dodana przez Glicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanMaruda 623 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 ile płacisz za przetłumaczenie takiej ilości tekstu? CoFFeIN04 i Kormic 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeLateSkrypty 0 Opublikowano 2 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Teraz, PanMaruda napisał: ile płacisz za przetłumaczenie takiej ilości tekstu? jak mi spolsczysz caly plugin moge ci zaplacic 10zl psc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanMaruda 623 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 1 minutę temu, FreeLateSkrypty napisał: jak mi spolsczysz caly plugin moge ci zaplacic 10zl psc Ja nie wiem co ty masz za plugin i mało mnie to obchodzi. Moje pytanie dotyczyło tylko tego tekstu który udostępniłeś w poście. Kormic i CoFFeIN04 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glicz 246 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeLateSkrypty 0 Opublikowano 2 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 2 minuty temu, PanMaruda napisał: Ja nie wiem co ty masz za plugin i mało mnie to obchodzi. Moje pytanie dotyczyło tylko tego tekstu który udostępniłeś w poście. plugin: claimchunk jakbys mi spolsczyl ten plugin to bym ci dal 15zl psc a jak tylko ten tekst to 5zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi