Jum3er 0 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 (edytowane) Witam, czy jest tu osoba chętna do napisania dla mnie skryptu. Chodziło by o to że pod komendą ./chat wiadomość. Pojawiała by się na chacie wiadomość z perfixem nickiem oraz wiadomością używam pluginu LuckyPerms do prefixów. z góry dzięki. Edytowane 2 marca 2021 przez Jum3er Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 command /chat [<text>]: trigger: broadcast "%coloured player's prefix% %player%: %arg-1%" Jum3er 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1921 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 7 minut temu, Jum3er napisał: Witam, czy jest tu osoba chętna do napisania dla mnie skryptu. Chodziło by o to że pod komendą ./chat wiadomość. Pojawiała by się na chacie wiadomość z perfixem nickiem oraz wiadomością używam pluginu LuckyPerms do prefixów. z góry dzięki. Proszę. command /chat [<text>]: trigger: broadcast "%player's prefix% %player% >> %arg-1 ? """"%" Glicz i Jum3er 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jum3er 0 Opublikowano 2 marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Dziękuje wam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 2 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jum3er 0
Witam, czy jest tu osoba chętna do napisania dla mnie skryptu.
Edytowane przez Jum3erChodziło by o to że pod komendą ./chat wiadomość. Pojawiała by się na chacie wiadomość z perfixem nickiem oraz wiadomością
używam pluginu LuckyPerms do prefixów.
z góry dzięki.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi