EXEtokurapolska 4 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Cześć, da sie zrobic kopie swiata i przywrocic ja bez restartowania/reloadowania serwera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Teraz, EXEtokurapolska napisał: Cześć, da sie zrobic kopie swiata i przywrocic ja bez restartowania/reloadowania serwera? O ile pierwszą część rozumiem, tak już w drugiej nie wiem co masz na myśli poprzez przywrócenie bez restartowania serwera. Co do pierwszej części, oczywiście wystarczy skopiować folder świata w głównym folderze serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EXEtokurapolska 4 Opublikowano 26 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 Chodzi mi o to czy da sie jakos skopiowac swiat komenda i potem go przywrocic komenda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 26 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 lutego 2021 4 minuty temu, EXEtokurapolska napisał: Chodzi mi o to czy da sie jakos skopiowac swiat komenda i potem go przywrocic komenda Możesz to zrobić z pomocą Multiverse'a. Przydadzą ci się właściwie 2 rzeczy. 1. https://github.com/Multiverse/Multiverse-Core/wiki/Command-Reference#clone-command 2. https://github.com/Multiverse/Multiverse-Core/wiki/Command-Reference#import-command Zanim zaczniesz cokolwiek robić, przeczytaj opisy tych komend i wszelkie uwagi na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
EXEtokurapolska 4
Cześć, da sie zrobic kopie swiata i przywrocic ja bez restartowania/reloadowania serwera?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi