TheFightaz 0 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Siemka, Napisał by mi ktos na wzór 1 item, która mozna sprzedac ? Np mamy 348 (zmienna - {zlowioneryby.%player%} i chcialbym je sprzedac za 3 Czyli 348 * 3 Ktos wie jak to zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Teraz, TheFightaz napisał: Siemka, Napisał by mi ktos na wzór 1 item, która mozna sprzedac ? Np mamy 348 (zmienna - {zlowioneryby.%player%} i chcialbym je sprzedac za 3 Czyli 348 * 3 Ktos wie jak to zrobic? Nie rozumiem pytania. Opisz to dokładniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheFightaz 0 Opublikowano 25 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Teraz, Kormic napisał: Nie rozumiem pytania. Opisz to dokładniej. Mam przy sobie np 540 itemu, ktory jest w zmiennej i chcialbym go sprzedac po cenie jaką ustawie np 3 Chodzi o niestandardowe sprzedaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 623 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Teraz, TheFightaz napisał: Mam przy sobie np 540 itemu, ktory jest w zmiennej i chcialbym go sprzedac po cenie jaką ustawie np 3 Chodzi o niestandardowe sprzedaze. add ({zmienna} * cena) to balance of %player% set {zmienna} to 0 TheFightaz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheFightaz 0 Opublikowano 25 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 1 minutę temu, PanMaruda napisał: add ({zmienna} * cena) to balance of %player% set {zmienna} to 0 I o to mi chodziło. Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TheFightaz 0
Siemka,
Napisał by mi ktos na wzór 1 item, która mozna sprzedac ?
Np
mamy 348 (zmienna - {zlowioneryby.%player%} i chcialbym je sprzedac za 3
Czyli 348 * 3
Ktos wie jak to zrobic?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi