Człowiek 0 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Siema mam problem, jak zrobić na 1.16.5 żeby zmienna Punkty nie mogła być na minusie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 13 minut temu, Człowiek napisał: Siema mam problem, jak zrobić na 1.16.5 żeby zmienna Punkty nie mogła być na minusie? Nie rozumiem zbytnio pytania. W jakim języku to robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Człowiek 0 Opublikowano 25 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Po prostu w commend blocku, nie jestem zbynio zaawansowany ):\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 16 minut temu, Człowiek napisał: Po prostu w commend blocku, nie jestem zbynio zaawansowany ):\ musisz w repeat command blocku sprawdzać czy wartość jest max. -1 i ustawiać to na 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Człowiek 0 Opublikowano 25 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 ale to ma być bardziej sklep, że nie pozwoli sprzedać jak nie ma tyle pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Człowiek 0
Siema mam problem, jak zrobić na 1.16.5 żeby zmienna Punkty nie mogła być na minusie?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi