kubajarecki18 0 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 (edytowane) Wgrałem niedawno silnik paper i w nocy ciągle jest jasno da się jakoś ustawić aby było normalnie? Edytowane 25 lutego 2021 przez kubajarecki18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 (edytowane) Teraz, kubajarecki18 napisał: Wgrałem niedawno silnik paper i w nocy ciądle jest jasno da się jakoś ustawić aby było normalnie? Ustaw gamerule'a. /gamerule doDaylightCycle true EDIT: Chociaż czekaj, czekaj. Wytłumacz to jeszcze raz. Edytowane 25 lutego 2021 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubajarecki18 0 Opublikowano 25 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 19 minut temu, Kormic napisał: Ustaw gamerule'a. /gamerule doDaylightCycle true EDIT: Chociaż czekaj, czekaj. Wytłumacz to jeszcze raz. Wgrałem niedawno silnik paper i w nocy ciągle jest czyli widać jak być miał full braita a nie mam da się jakoś ustawić aby było normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 2 minuty temu, kubajarecki18 napisał: Wgrałem niedawno silnik paper i w nocy ciągle jest czyli widać jak być miał full braita a nie mam da się jakoś ustawić aby było normalnie? Ty jesteś pewien, że to przez silnik, a nie plugin? Bo ja mogę się założyć, że to przez jakiś plugin albo wadliwe ustawienia Minecrafta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubajarecki18 0 Opublikowano 25 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 3 minuty temu, Kormic napisał: Ty jesteś pewien, że to przez silnik, a nie plugin? Bo ja mogę się założyć, że to przez jakiś plugin albo wadliwe ustawienia Minecrafta. Jestem pewien bo na serwerze nie ma niczego innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 1 minutę temu, kubajarecki18 napisał: Jestem pewien bo na serwerze nie ma niczego innego W takim razie pokaż pliki "bukkit.yml", "spigot.yml" i "paper.yml". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubajarecki18 0 Opublikowano 25 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 47 minut temu, Kormic napisał: W takim razie pokaż pliki "bukkit.yml", "spigot.yml" i "paper.yml". paper.yml spigot.yml bukkit.yml Wstawiam pliki w code.skript.pl Notatka dodana przez Glicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kubajarecki18 0
Wgrałem niedawno silnik paper i w nocy ciągle jest jasno da się jakoś ustawić aby było normalnie?
Edytowane przez kubajarecki18Odnośnik do komentarza
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi