PePeFanBOT#5777 0 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 Szukam skryptu ze jak wchodzisz na serwer to dostajesz kompas i masz tam 2 lub więcej trybow np knock itp i na kazdym daje itemki a jak wchodzisz na serwa to czysci eq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 24 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 4 minuty temu, PePeFanBOT#5777 napisał: Szukam skryptu ze jak wchodzisz na serwer to dostajesz kompas i masz tam 2 lub więcej trybow np knock itp i na kazdym daje itemki a jak wchodzisz na serwa to czysci eq Nie cierpię "np." i "przykładowo" w zleceniach. Ja oczekuję konkretów. Co dokładnie mam zrobić? Jakie to mają być tryby? To są podserwery sieci bungeecord? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PePeFanBOT#5777 0 Opublikowano 24 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 to jest na 1 serwie i chodzi mi ze wchodzisz na serwa dostajesz kompas i wybierasz knock i dostajesz zbroje prot 3 i 2 miecze jeden knock 2 a 2 fire aspect 1 i sharp 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PePeFanBOT#5777 0 Opublikowano 24 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lutego 2021 15 godzin temu, Kormic napisał: Nie cierpię "np." i "przykładowo" w zleceniach. Ja oczekuję konkretów. Co dokładnie mam zrobić? Jakie to mają być tryby? To są podserwery sieci bungeecord? to jest na 1 serwie i chodzi mi ze wchodzisz na serwa dostajesz kompas i wybierasz knock i dostajesz zbroje prot 3 i 2 miecze jeden knock 2 a 2 fire aspect 1 i sharp 3 Poprawiam formatowanie. Notatka dodana przez CountingDogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 oskarus2011 7 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 15 godzin temu, PePeFanBOT#5777 napisał: to jest na 1 serwie i chodzi mi ze wchodzisz na serwa dostajesz kompas i wybierasz knock i dostajesz zbroje prot 3 i 2 miecze jeden knock 2 a 2 fire aspect 1 i sharp 3 Czyli każdy tryb na innym świecie? Jak tak to podaj te nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 16 godzin temu, PePeFanBOT#5777 napisał: to jest na 1 serwie i chodzi mi ze wchodzisz na serwa dostajesz kompas i wybierasz knock i dostajesz zbroje prot 3 i 2 miecze jeden knock 2 a 2 fire aspect 1 i sharp 3 Proszę, skrypt nietestowany. Wymagany Skript 2.5 lub nowszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 130 Opublikowano 25 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PePeFanBOT#5777 0
Szukam skryptu ze jak wchodzisz na serwer to dostajesz kompas i masz tam 2 lub więcej trybow np knock itp i na kazdym daje itemki a jak wchodzisz na serwa to czysci eq
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi