neexipl 21 Opublikowano 2 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2014 Witam wlasnie koncze pisac skript na tnt run i napotkalem 1 problem nie wiem jak zrobic aktualizowanie tabliczki dolaczania! ;-; np[X-RUN]DOLACZ[0/5] i zeby sie aktualizowala linijka 3 ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anemonex 125 Opublikowano 2 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2014 Lokacje bloków zapisuj do grupy zmiennych. Przy wejściu gracza na arenę loop'uj grupę, sprawdzaj, czy blok to tabliczka (jeżeli nie to usuń z listy) i zmieniaj informacje.//zły dział ;)//Przeniosłem ~Tropereks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1 337 Opublikowano 3 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został przeniesiony z "Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! → Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!" do "Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! → Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 neexipl 21 Opublikowano 4 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 F5 ;-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Anemonex 125 Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 F5 ;-;Po kiego? Przecież wszystko opisałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
neexipl 21
Witam wlasnie koncze pisac skript na tnt run i napotkalem 1 problem nie wiem jak zrobic aktualizowanie tabliczki dolaczania! ;-;
np
[X-RUN]
DOLACZ
[0/5]
i zeby sie aktualizowala linijka 3 ;c
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi