Cyprian489 0 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 witam ma pytanie moge skrypt ze jak mam 3 serca to dostane regeneracje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 2 minuty temu, Cyprian489 napisał: witam ma pytanie moge skrypt ze jak mam 3 serca to dostane regeneracje? Proszę. on damage of player: (victim's health - final damage) < 3 apply potion of regeneration 2 to player for 3 seconds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cyprian489 0 Opublikowano 23 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 niedziala gram na 1.16.5 poczekaj zamienie damage of player na damage Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 23 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 23 lutego 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Cyprian489 0
witam ma pytanie moge skrypt ze jak mam 3 serca to dostane regeneracje?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi