vikepl 5 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 Siemka mam problem z moim skryptem bedwars! Nie dziala mi kilka komend koncowe czyli /bw save /bw join /bw editarena /bw delete pomoze ktos mai=cie tu caly kod od komendy /bw save Wstawiam kod w code.skript.pl Notatka dodana przez Glicz Glicz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 1 minutę temu, vikepl napisał: Siemka mam problem z moim skryptem bedwars! Nie dziala mi kilka komend koncowe czyli /bw save /bw join /bw editarena pomoze ktos mai=cie tu caly kod od komendy /bw editarena Nie ma to jak walnąć ścianę kodu długą na 200. linijek i nic nie wyjaśnić. Najlepiej napisać lakoniczne "nie dziala" i powiedzieć, że coś nie działa. Opisz co dokładnie nie działa, popraw wcięcia w tym kodzie (warunek w pierwszej linijce odstaje względem reszty) i powiedz co robisz podczas wykonywania skryptu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vikepl 5 Opublikowano 22 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 Tak Jest problem wysle teraz caly kod! Wszytkie komendy dzialaja ale nie dzialja komedy od /bw editarena <arena> po prostu nic nie wyskakuje a wedlug mnie wszytko jest git Nie potrzebuje juz pomocy bo znalazlem blad! w zlej rubryce wpisalem if arg 1 is "editarena": ite inne komendy! TEAMT DO ZAMKNIECIA Wstawiam kod w code.skript.pl, łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
vikepl 5
Siemka mam problem z moim skryptem bedwars! Nie dziala mi kilka komend koncowe czyli /bw save /bw join /bw editarena /bw delete pomoze ktos mai=cie tu caly kod od komendy /bw save
Wstawiam kod w code.skript.pl
Notatka dodana przez Glicz
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi