ErrorTV420 0 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 Czy jest jakiś mod którym można pobrać świat z serwera oprócz world downloader ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxcom1 110 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 Z tego co wiem to nie ma, ale po co chcesz kraść komuś mapę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormic 1824 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 11 minut temu, maxcom1 napisał: Z tego co wiem to nie ma, ale po co chcesz kraść komuś mapę? Od razu kraść. Bo wszyscy kradną. Owszem, może posłużyć do kradzieży, ale to głównie zależy od ciebie co zrobisz z tym modem. Może równie dobrze posłużyć do downloadu mapy, gdy z pewnych powodów straciłeś operatora na serwerze i dostęp do konsoli (np. włam na serwer i chcesz zrobić zapis mapy). Wiele może być sytuacji, w których jest przydatny i niekoniecznie w złych celach. Nic na tym świecie nie jest złe lub dobre samo z siebie. Człowiek to określa poprzez swoje czyny, a że WorldDownloader sławę ma jaką ma... no cóż, zawdzięcza ją niesamodzielnym twórcom serwerów. 5 godzin temu, ErrorTV420 napisał: Czy jest jakiś mod którym można pobrać świat z serwera oprócz world downloader ? WorldDownloader ma parę forków. Poszukaj w necie, pooglądaj jak działają, co jest wymagane i pobierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErrorTV420 0 Opublikowano 22 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 5 godzin temu, Kormic napisał: Od razu kraść. Bo wszyscy kradną. Owszem, może posłużyć do kradzieży, ale to głównie zależy od ciebie co zrobisz z tym modem. Może równie dobrze posłużyć do downloadu mapy, gdy z pewnych powodów straciłeś operatora na serwerze i dostęp do konsoli (np. włam na serwer i chcesz zrobić zapis mapy). Wiele może być sytuacji, w których jest przydatny i niekoniecznie w złych celach. Nic na tym świecie nie jest złe lub dobre samo z siebie. Człowiek to określa poprzez swoje czyny, a że WorldDownloader sławę ma jaką ma... no cóż, zawdzięcza ją niesamodzielnym twórcom serwerów. WorldDownloader ma parę forków. Poszukaj w necie, pooglądaj jak działają, co jest wymagane i pobierz. A jest coś co pozwala wejść z wersji 1.7 na serwer 1.8+? Glicz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kormic 1824 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 42 minuty temu, ErrorTV420 napisał: A jest coś co pozwala wejść z wersji 1.7 na serwer 1.8+? Tak, ViaVersion. Zobacz sobie również ViaBackwards i ViaRewind. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErrorTV420 0 Opublikowano 22 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: Tak, ViaVersion. Zobacz sobie również ViaBackwards i ViaRewind. chodzi mi o to że jak kogoś serwer jest na 1.8+ to żeby móc wbić na niego na wersji 1.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxcom1 110 Opublikowano 22 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 Chyba się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi