Skocz do zawartości

Skarga na Studziak

monkaS

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak @Libtermówił, krytykę i opinie bez żadnego uzasadnienia, mają być usuwane oraz są to posty które nie wnoszą nic do tematu, więc zgodnie z zarządzeniami ukrywam twoje komentarze :D "Bardzo słaby serwer i tandetnie wykonany" tylko że nigdy go nie odwiedziłeś, wiec nie jest to opinia uzasadniona

3 minuty temu, Studziak napisał:

Tak jak @Libtermówił, krytykę i opinie bez żadnego uzasadnienia, mają być usuwane oraz są to posty które nie wnoszą nic do tematu, więc zgodnie z zarządzeniami ukrywam twoje komentarze :D "Bardzo słaby serwer i tandetnie wykonany" tylko że nigdy go nie odwiedziłeś, wiec nie jest to opinia uzasadniona

Żałosne podejście do sprawy. Nie potrafisz przyjąć krytyki, więc już na wstępie administracja do wyjebania. Podaj mi dowód, że nigdy na nim nie byłem. Nie muszę Ci nic uzasadniać, aby wyrazić swoją opinię lol. Nawet nie wiesz jaki mam nick w Minecraft'cie. Nie dziwię się braku graczy. Nie pozdrawiam. 

Teraz, monkaS napisał:

Żałosne podejście do sprawy. Nie potrafisz przyjąć krytyki, więc już na wstępie administracja do wyjebania. Podaj mi dowód, że nigdy na nim nie byłem. Nie muszę Ci nic uzasadniać, aby wyrazić swoją opinię lol. Nawet nie wiesz jaki mam nick w Minecraft'cie. Nie dziwię się braku graczy. Nie pozdrawiam. 

ze wszystkimi graczami rozmawialem na voicechacie, grałem z nimi i starałem sie z nimi złapac jakiś kontakt, jeżeli tak ci zależy na tej opinii to mogę ci ją odkryć 😜 

6 minut temu, CoFFeIN04 napisał:

napisał, że tandetnie wykonany, to starczy

Czyli? Napisał to bardzo ogólnie, nic nie wiadomo, dlaczego, itp. Użytkownik powinien opisać co jest w nim złego i dobrego dokładnie, a nie napisać "tandetnie wykonany", bez żadnego rozpisania się.

image.png

Normalnie rozpatrzyłbym tę skargę zgodnie z wszelkimi zasadami, ale biorąc pod uwagę że @monkaS jest nowym kontem zarejestrowanym z tymczasowego maila, którego cała aktywność sprowadza się do łamania regulaminu forum lub walki z moderatoremi - stosuje się wobec niego §1.4 regulaminu: Poprzez rejestrację w serwisie użytkownik przyjmuje do wiadomości że konta założone w celu ominięcia blokady lub łamania zasad są niezwłocznie blokowane.

Tym samym @monkaS zostaje oznaczony jako spamera i nie ma sensu tracić czasu na rozpatrzenie tej skargi.

Ten temat został przeniesiony do kosza!

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...