thesochac 3 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 witam jest taka mozliwosc aby uzytkownik nic nie widzial podczas logowania się a po zalogowaniu był w ostatnim miejscu gdzie zakonczyl gre. Posiadam plugin authme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 9 minut temu, thesochac napisał: witam jest taka mozliwosc aby uzytkownik nic nie widzial podczas logowania się a po zalogowaniu był w ostatnim miejscu gdzie zakonczyl gre. Posiadam plugin authme Nic nie widział? To znaczy co? Poza tym przecież Minecraft domyślnie robi tak, że gracz jest w miejscu gdzie ostatnio się wylogował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thesochac 3 Opublikowano 19 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 Teraz, Kormic napisał: Nic nie widział? To znaczy co? Poza tym przecież Minecraft domyślnie robi tak, że gracz jest w miejscu gdzie ostatnio się wylogował. chodzi mi o to aby podczas logoania nie widzieli tego co jest w okół nich bo miałem juz pare sytuacji jak gracz specjalnie sie nie logował i patrzył czy ktos przypadkiem u niego nie jest w bazie, mogło by to np działac ze podczas wejscia na serwer jest w jakims pokoju albo na spawnie i jak sie zalogouje to teleportuje go na ostatnią miejscówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CoFFeIN04 694 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 Sprawdzałeś czy nie ma takiej opcji w konfiguracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 43 minuty temu, thesochac napisał: chodzi mi o to aby podczas logoania nie widzieli tego co jest w okół nich bo miałem juz pare sytuacji jak gracz specjalnie sie nie logował i patrzył czy ktos przypadkiem u niego nie jest w bazie, mogło by to np działac ze podczas wejscia na serwer jest w jakims pokoju albo na spawnie i jak sie zalogouje to teleportuje go na ostatnią miejscówke Proszę. on join: teleport player to location at (100, 100, 100) in world "world" on authme login: if {lastLocation::%player%} is not set: teleport player to spawn point of "world" else: teleport player to {lastLocation::%player%} on quit: set {lastLocation::%player%} to player's location W skrypcie ustaw sobie koordynaty klatki oraz świat (o ile to nie ma być "world"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thesochac 3 Opublikowano 19 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 can't understand event: 'on authme login' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 3 minuty temu, thesochac napisał: can't understand event: 'on authme login' A, zapomniałem powiedzieć. Wymagany dodatek SharpSK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thesochac 3 Opublikowano 19 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 6 godzin temu, Kormic napisał: A, zapomniałem powiedzieć. Wymagany dodatek SharpSK. Błędów juz nie ma ale dalej nie tepa gracza po wejsciu na serwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 4 minuty temu, thesochac napisał: Błędów juz nie ma ale dalej nie tepa gracza po wejsciu na serwer W takim razie na początku eventu 'on join' dodaj 'wait 1 tick'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
thesochac 3
witam jest taka mozliwosc aby uzytkownik nic nie widzial podczas logowania się a po zalogowaniu był w ostatnim miejscu gdzie zakonczyl gre. Posiadam plugin authme
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi