RaVersoN 1 Opublikowano 1 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2014 command /asd: trigger: player has permission "test.test" execute player command "/exp set 0" Gracz: default: true prefix: '&8Gracz ' permissions: - g.drop - test.test VIP: default: false prefix: '&9Vip ' permissions: - v.drop - test.test Administrator: default: false prefix: '&4Administrator ' permissions: - '*' Witam. Mam problem co do Uprawnień. Jak wyżej, aby aktywować daną komendę, potrzeba uprawnień, lecz gdy dodałem wszystko, dalej pisze, że nie mam uprawnień. Wie ktoś/coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 1 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2014 (edytowane) player has permissions "test.test": #kod... Edytowane 1 grudnia 2014 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RaVersoN 1 Opublikowano 1 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2014 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Teraz wyskakuje to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 1 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2014 404 not found. Wrzuć jeszcze raz. Norbi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RaVersoN 1 Opublikowano 1 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2014 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 1 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2014 jest to źle wcięte(wytabowane/wyspacjowane). Podaj kod od eventu/triggera używającego podanego przez indera warunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanNiedzwiadek 170 Opublikowano 1 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2014 Dodaj 1 spację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RaVersoN 1 Opublikowano 1 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2014 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! @up1Prosiłbym o bardziej ogarnięte osoby, bo jak widać nie wiesz o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 1 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2014 hymm, teorytycznie wszystko jest okej, spróbuj odinstalować Skript i zainstalować go ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RaVersoN 1 Opublikowano 1 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2014 Te właśnie "Empty Configuration Section!" Mam prawie przy każdym napisanym prostym pluginie. Pewnie jednak chodzi o jakieś wyTABowanie, czy coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 #Aperture 278 Opublikowano 1 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2014 (edytowane) spróbuj tego, co pisałem i zdaj raport :) @edytuję w takim razie nie wiem. Edytowane 1 grudnia 2014 przez kryxkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RaVersoN 1 Opublikowano 1 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2014 (edytowane) Dalej nic :( Edytowane 1 grudnia 2014 przez RaVersoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RaVersoN 1 Opublikowano 2 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 grudnia 2014 Dobra, widzę nic nie zdziałamy, proszę o zamknięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RaVersoN 1
command /asd:
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi