DarkKubeq12 0 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 Witam, Napisze mi ktoś skrypt na kilka enderchestów jak na Dragon-Survival lub SpeedHC? Czekam na odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 246 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 W dniu 17.02.2021 o 17:26, DarkKubeq12 napisał: Witam, Napisze mi ktoś skrypt na kilka enderchestów jak na Dragon-Survival lub SpeedHC? Czekam na odpowiedzi A jak to działa? Prosiłbym o dokładny opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DarkKubeq12 0 Opublikowano 20 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 7 minut temu, Kormic napisał: A jak to działa? Prosiłbym o dokładny opis. Witam, Otwierając ender chesta komendą lub normalnie otwiera się okienko z 2 ender chestami na środku. Klikając w 1 z nich otwiera się ender chest pierwszy, a klikając w drugi otwiera się drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 Godzinę temu, DarkKubeq12 napisał: Witam, Otwierając ender chesta komendą lub normalnie otwiera się okienko z 2 ender chestami na środku. Klikając w 1 z nich otwiera się ender chest pierwszy, a klikając w drugi otwiera się drugi. Proszę, skrypt nietestowany. Glicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DarkKubeq12 0 Opublikowano 20 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 18 minut temu, Kormic napisał: Proszę, skrypt nietestowany. 1 error: There's no player in a function event (ec.sk, line 12: set slot (loop-number - 1) of {_g} to {enderChest::%player%::%{_i}%::%loop-number - 1%}') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 20 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2021 6 minut temu, DarkKubeq12 napisał: 1 error: There's no player in a function event (ec.sk, line 12: set slot (loop-number - 1) of {_g} to {enderChest::%player%::%{_i}%::%loop-number - 1%}') Ach tak, z rozpędu wkleiłem. W tej błędnej linijce podmień '%player%' na '%{_p}%'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DarkKubeq12 0
Witam,
Napisze mi ktoś skrypt na kilka enderchestów jak na Dragon-Survival lub SpeedHC?
Czekam na odpowiedzi
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi