Skocz do zawartości
  • 0

Skrypt na vanish

AsthonHener

Pytanie

Ogólnie to po 1. Proszę moderatora o przeniesienie do danego miejsca bo nie wiem gdzie to wstawic ;F

Po 2. Proszę o pomoc w skrypcie na vanish, mam skrypt wziety z neta, troche go przerobiłem, ale nie wiem jak zrobic wyłączanie i włączanie tego vanisha innym graczom pod permisją "Asthon.Vanish.other" oraz jak zrobic zeby gracze z permisją "*" mogły widziec te osoby co są na vanishu

Proszę o pomoc

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
1 minutę temu, AsthonHener napisał:

Ogólnie to po 1. Proszę moderatora o przeniesienie do danego miejsca bo nie wiem gdzie to wstawic ;F

Po 2. Proszę o pomoc w skrypcie na vanish, mam skrypt wziety z neta, troche go przerobiłem, ale nie wiem jak zrobic wyłączanie i włączanie tego vanisha innym graczom pod permisją "Asthon.Vanish.other" oraz jak zrobic zeby gracze z permisją "*" mogły widziec te osoby co są na vanishu

Proszę o pomoc

Ten skrypt jest dziwnie zrobiony. Szukałeś czegokolwiek innego?

• 0
4 minuty temu, Kormic napisał:

Ten skrypt jest dziwnie zrobiony. Szukałeś czegokolwiek innego?

Szukałem, ale zaden nie podpasował mi jak ten, zalezy mi na blokadzie tych rzeczy typu redstone, budowanie, podnoszeniu itemow, oraz mozliwosci przekładania tej blokady

Sam niestety nie jestem w stanie go napisac

Edytowane przez AsthonHener

• 0
Teraz, AsthonHener napisał:

Szukałem, ale zaden nie podpasował mi jak ten, zalezy mi na blokadzie tych rzeczy typu redstone, budowanie, podnoszeniu itemow, oraz mozliwosci przekładania tej blokady

Sam niestety nie jestem w stanie go napisac

To pokaż taki, który działa, a nie posiada tego co ma ten skrypt.

• 0
2 minuty temu, AsthonHener napisał:

Nie za bardzo rozumiem, bo ten skrypt dziala, tylko nie wiem jak zrobic zeby osoby z permisją "*" te osoby na vanishu widzialy i jak zrobic vanish other

Problem głównie jest taki, że przy każdym wejściu gracza na serwer trzeba zapętlać wszystkich graczy i porównywać ich permisję z permisją gracza, który wszedł. Dopiero wtedy można poukrywać kogo tam się chce.

Jak będę miał czas i chęci, zrobię to.

Nie rozumiem jeszcze co masz na myśli poprzez 'vanish other'.