Rico123098 0 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 Witam napisze ktoś skrypt na admin mode? Chodzi o to że robi kopie eq i ec i po wpisaniu clearuje mi eq i ec i wtedy mam takie 2 eq i ec i po wpisaniu znowu to przywraca tamto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 Teraz, Rico123098 napisał: Witam napisze ktoś skrypt na admin mode? Chodzi o to że robi kopie eq i ec i po wpisaniu clearuje mi eq i ec i wtedy mam takie 2 eq i ec i po wpisaniu znowu to przywraca tamto Nie rozumiem. Podaj jakiś przykład, tak będzie najprościej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rico123098 0 Opublikowano 17 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 11 minut temu, Kormic napisał: Nie rozumiem. Podaj jakiś przykład, tak będzie najprościej. Wpisuje komende daje mi creative i mam nowe eq wpisuje znów i mam swoje itemki i survival Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 4 minuty temu, Rico123098 napisał: Wpisuje komende daje mi creative i mam nowe eq wpisuje znów i mam swoje itemki i survival Czyli dla różnych trybów gry (gamemode'ów) mają być różne ekwipunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rico123098 0 Opublikowano 17 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 17 minut temu, Kormic napisał: Czyli dla różnych trybów gry (gamemode'ów) mają być różne ekwipunki? tak jak wpsuje adminmode daje mi creative i inne eq a jak wpisuje 2 raz to mi daje survival i swoje itemki 17 minut temu, Kormic napisał: Czyli dla różnych trybów gry (gamemode'ów) mają być różne ekwipunki? i co? Łączę posty Notatka dodana przez CountingDogs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 130 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 22 minuty temu, Rico123098 napisał: tak jak wpsuje adminmode daje mi creative i inne eq a jak wpisuje 2 raz to mi daje survival i swoje itemki i co? Przydałoby ci się choć trochę cierpliwości. W drugiej linijce ustawiasz permisję wymaganą dla komendy. command /adminmode: permission: adminmode.perm trigger: if player's gamemode is creative: set {_1} to "creative" set {_2} to "survival" set player's gamemode to survival send "&aZmieniono tryb gry na przetrwanie." to player else: set {_1} to "survival" set {_2} to "creative" set player's gamemode to creative send "&aZmieniono tryb gry na kreatywny." to player loop 41 times: set {adminMode::%player%::%{_1}%::%loop-number - 1%} to slot (loop-number - 1) of player's inventory set slot (loop-number - 1) of player's inventory to {adminMode::%player%::%{_2}%::%loop-number - 1%} set {adminMode:%player%::enderchest%{_1}%::%loop-number - 1%} to slot (loop-number - 1) of player's ender chest set slot (loop-number - 1) of player's ender chest to {adminMode::%player%::enderchest%{_2}%::%loop-number - 1%} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rico123098 0 Opublikowano 17 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 7 minut temu, Kormic napisał: Przydałoby ci się choć trochę cierpliwości. W drugiej linijce ustawiasz permisję wymaganą dla komendy. command /adminmode: permission: adminmode.perm trigger: if player's gamemode is creative: set {_1} to "creative" set {_2} to "survival" set player's gamemode to survival send "&aZmieniono tryb gry na przetrwanie." to player else: set {_1} to "survival" set {_2} to "creative" set player's gamemode to creative send "&aZmieniono tryb gry na kreatywny." to player loop 41 times: set {adminMode::%player%::%{_1}%::%loop-number - 1%} to slot (loop-number - 1) of player's inventory set slot (loop-number - 1) of player's inventory to {adminMode::%player%::%{_2}%::%loop-number - 1%} set {adminMode:%player%::enderchest%{_1}%::%loop-number - 1%} to slot (loop-number - 1) of player's ender chest set slot (loop-number - 1) of player's ender chest to {adminMode::%player%::enderchest%{_2}%::%loop-number - 1%} o dzk działa a da się też z ender chestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 1 minutę temu, Rico123098 napisał: o dzk działa a da się też z ender chestem? Zrobiłem to z ender chestem. Jeżeli nie działa, najprawdopodobniej nie jestem w stanie nic z tym zrobić. Ewentualnie sobie daj taki kod i zobacz co to zwróci. command /test: trigger: send "Zawartość enderchesta:" and "%player's ender chest%" to player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rico123098 0 Opublikowano 17 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 8 minut temu, Kormic napisał: Zrobiłem to z ender chestem. Jeżeli nie działa, najprawdopodobniej nie jestem w stanie nic z tym zrobić. Ewentualnie sobie daj taki kod i zobacz co to zwróci. command /test: trigger: send "Zawartość enderchesta:" and "%player's ender chest%" to player nei działa ale dobra i załuważyłem że setry się bugują bo się kopiują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 14 minut temu, Rico123098 napisał: nei działa ale dobra i załuważyłem że setry się bugują bo się kopiują Jak to się kopiują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rico123098 0 Opublikowano 17 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 11 minut temu, Kormic napisał: Jak to się kopiują? jak mam założony na sobie to po wpisaniu 2 razy już mam 2 sety 1 na sobie 2 w eq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rico123098 0
Witam napisze ktoś skrypt na admin mode? Chodzi o to że robi kopie eq i ec i po wpisaniu clearuje mi eq i ec i wtedy mam takie 2 eq i ec i po wpisaniu znowu to przywraca tamto
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi