Skocz do zawartości
  • 0

Ilość osób na serwerze?

shaqupl1

Pytanie

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
3 minuty temu, shaqupl1 napisał:

Witam, czy istnieje jakieś wyrażenie aby sprawdzić ile jest aktualnie osób na serwerze?
Dodam, że serwer stoi na bungeecordzie i nie chcę osób ze wszystkich serwerów tylko z pojedynczego serwera spigot.

W Skungee jest takie wyrażenie.

[(all [[of] the]|the)] bungee[[ ]cord] players (on|of|from) [the] [server[s]] %strings%
[(all [[of] the]|the)] players (on|of|from) [the] bungee[[ ]cord] [server[s]] %strings%

W miejscu '%strings%' wstawiasz nazwę serwera (lub nazwy w przypadku dwóch lub więcej serwerów).

Możesz z tym użyć 'size of'.

• 0
1 minutę temu, Kormic napisał:

W Skungee jest takie wyrażenie.

[(all [[of] the]|the)] bungee[[ ]cord] players (on|of|from) [the] [server[s]] %strings%
[(all [[of] the]|the)] players (on|of|from) [the] bungee[[ ]cord] [server[s]] %strings%

W miejscu '%strings%' wstawiasz nazwę serwera (lub nazwy w przypadku dwóch lub więcej serwerów).

Możesz z tym użyć 'size of'.

Czy za pomocą tego wyrażenie mogę sprawdzić czy na danym serwerze jest np 20 lub więcej osób?

• 0
Teraz, shaqupl1 napisał:

Czy za pomocą tego wyrażenie mogę sprawdzić czy na danym serwerze jest np 20 lub więcej osób?

No pewnie, że tak. 'size of [te wyrażenie]' zwróci ci liczbę. Możesz sobie ją następnie porównać z 20 poprzez '>='.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...