shaqupl1 6 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 Witam, czy istnieje jakieś wyrażenie aby sprawdzić ile jest aktualnie osób na serwerze? Dodam, że serwer stoi na bungeecordzie i nie chcę osób ze wszystkich serwerów tylko z pojedynczego serwera spigot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 3 minuty temu, shaqupl1 napisał: Witam, czy istnieje jakieś wyrażenie aby sprawdzić ile jest aktualnie osób na serwerze? Dodam, że serwer stoi na bungeecordzie i nie chcę osób ze wszystkich serwerów tylko z pojedynczego serwera spigot. W Skungee jest takie wyrażenie. [(all [[of] the]|the)] bungee[[ ]cord] players (on|of|from) [the] [server[s]] %strings% [(all [[of] the]|the)] players (on|of|from) [the] bungee[[ ]cord] [server[s]] %strings% W miejscu '%strings%' wstawiasz nazwę serwera (lub nazwy w przypadku dwóch lub więcej serwerów). Możesz z tym użyć 'size of'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shaqupl1 6 Opublikowano 17 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: W Skungee jest takie wyrażenie. [(all [[of] the]|the)] bungee[[ ]cord] players (on|of|from) [the] [server[s]] %strings% [(all [[of] the]|the)] players (on|of|from) [the] bungee[[ ]cord] [server[s]] %strings% W miejscu '%strings%' wstawiasz nazwę serwera (lub nazwy w przypadku dwóch lub więcej serwerów). Możesz z tym użyć 'size of'. Czy za pomocą tego wyrażenie mogę sprawdzić czy na danym serwerze jest np 20 lub więcej osób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 Teraz, shaqupl1 napisał: Czy za pomocą tego wyrażenie mogę sprawdzić czy na danym serwerze jest np 20 lub więcej osób? No pewnie, że tak. 'size of [te wyrażenie]' zwróci ci liczbę. Możesz sobie ją następnie porównać z 20 poprzez '>='. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shaqupl1 6 Opublikowano 17 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: No pewnie, że tak. 'size of [te wyrażenie]' zwróci ci liczbę. Możesz sobie ją następnie porównać z 20 poprzez '>='. Okej, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 130 Opublikowano 17 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
shaqupl1 6
Witam, czy istnieje jakieś wyrażenie aby sprawdzić ile jest aktualnie osób na serwerze?
Dodam, że serwer stoi na bungeecordzie i nie chcę osób ze wszystkich serwerów tylko z pojedynczego serwera spigot.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi