Skocz do zawartości
  • 0

Błąd z funnyguilds

filioo

Pytanie

Mam problem z funnyguilds. Dokładnie chodzi o to, że jak zakłada się gildię nie pojawia się jej serce. myślałem że to jest wina tego, że sercem jest kryształ endu bo jest on dość nie codziennym "blokiem" więc zmieniłem na grass blocka. Pierwsza gildia jaką założyłem miała serce, ale kolejne jakie zakładali moi znajomi tego serca nie miała, ale gildia normalne się tworzyła. Jest jakiś sposób by to naprawić itp,?

Edytowane przez filioo

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
5 minut temu, filioo napisał:

Mam problem z funnyguilds. Dokładnie chodzi o to, że jak zakłada się gildię nie pojawia się jej serce. myślałem że to jest wina tego, że sercem jest kryształ endu bo jest on dość nie codziennym "blokiem" więc zmieniłem na grass blocka. Pierwsza gildia jaką założyłem miała serce, ale kolejne jakie zakładali moi znajomi tego serca nie miała, ale gildia normalne się tworzyła. Jest jakiś sposób by to naprawić itp,?

Pokaż config FunnyGuilds oraz podaj:

• wersję serwera
  • silnik serwera
  • wersję FunnyGuilds
  • listę pluginów

• 0
30 minut temu, Kormic napisał:

Pokaż config FunnyGuilds oraz podaj:

• wersję serwera
  • silnik serwera
  • wersję FunnyGuilds
  • listę pluginów

Wersja: 1.16.1 

Silnik: Spigot
Wersja: 4.8.0

Pluginy: LuckPerms, SkinsRestorer, ObsidianBreaker, OldPvP, PosePluginAPI, AutoMessage, Vault, WorldEdit, Essentials, PosePlugin, LogBlock, EssentialsChat, SuperVanish, AuthMe, Script , skRayFall, Shopkeepers, RFChairs, FunnyGuilds, WorldGuard, RandomTP
Config:

CountingDogs

Poprawiam formatowanie oraz wstawiam konfigurację na serwis code.skript.pl

Notatka dodana przez CountingDogs