FaczikPL 11 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 (edytowane) Chciał bym żeby ktoś napisał skrypt na nie wybuchanie bloków od tnt oprócz obsidianu (wiem że prosty skrypt ale mi sie nie chce pisać) Czyli jeżeli tnt wybuchnie to nie niszczą się bloki oprócz obsidianu Edytowane 16 lutego 2021 przez FaczikPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 (edytowane) 3 minuty temu, FaczikPL napisał: Chciał bym żeby ktoś napisał skrypt na nie wybuchanie bloków od tnt oprócz obsidianu (wiem że prosty skrypt ale mi sie nie chce pisać) Proszę. on explode: event-entity is a tnt loop exploded blocks: loop-block is not obsidian remove loop-block from exploded blocks Edytowane 16 lutego 2021 przez Kormic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RediQ 3 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 4 minuty temu, FaczikPL napisał: Chciał bym żeby ktoś napisał skrypt na nie wybuchanie bloków od tnt oprócz obsidianu (wiem że prosty skrypt ale mi sie nie chce pisać) Czyli jeżeli tnt wybuchnie to nie niszczą się bloki oprócz obsidianu CoFFeIN04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FaczikPL 11 Opublikowano 16 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 7 minut temu, Kormic napisał: Proszę. on explode: event-entity is a tnt loop exploded blocks: loop-block is not obsidian remove loop-block from exploded blocks Chyba nie zrozumiałeś Kormic. Chodzi mi o to że jeżeli inne bloki niż obsydian są a tnt wybuchnie to te bloki które nie są obsydianem to nie wybuchają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 Teraz, FaczikPL napisał: Chyba nie zrozumiałeś Kormic. Chodzi mi o to że jeżeli inne bloki niż obsydian są a tnt wybuchnie to te bloki które nie są obsydianem to nie wybuchają Dobrze zrozumiałem i tak też w skrypcie zrobiłem. 5 minut temu, RediQ napisał: Ten skrypt zlaguje mu serwer jak zbój. Już jedna pętla bloków w promieniu 15 kratek spowoduje lag serwera, a ty chcesz to robić przy każdej eksplozji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FaczikPL 11 Opublikowano 16 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 Teraz, Kormic napisał: Dobrze zrozumiałem i tak też w skrypcie zrobiłem. Ten skrypt zlaguje mu serwer jak zbój. Już jedna pętla bloków w promieniu 15 kratek spowoduje lag serwera, a ty chcesz to robić przy każdej eksplozji. To nie działa bo np: trawa normalnie wybucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 13 minut temu, FaczikPL napisał: To nie działa bo np: trawa normalnie wybucha Podaj proszę: wersję serwera silnik serwera wersję Skripta listę dodatków do Skripta wraz z wersjami błędy przy przeładowaniu skryptu błędy w konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FaczikPL 11 Opublikowano 16 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: Podaj proszę: wersję serwera silnik serwera wersję Skripta listę dodatków do Skripta wraz z wersjami błędy przy przeładowaniu skryptu błędy w konsoli 1.8.8 1.8.8 spigot 2.1.2 Skquery 3.21.4 Nic Nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1925 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 8 minut temu, FaczikPL napisał: 1.8.8 1.8.8 spigot 2.1.2 Skquery 3.21.4 Nic Nic No widzisz... Lista 'exploded blocks' została dodana w wersji Skripta 2.5. Pobierz Skript 2.5.3 od Matocolotoe. Jeżeli nie zadziała, spróbuj bez SkQuery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
FaczikPL 11
Chciał bym żeby ktoś napisał skrypt na nie wybuchanie bloków od tnt oprócz obsidianu (wiem że prosty skrypt ale mi sie nie chce pisać)
Czyli jeżeli tnt wybuchnie to nie niszczą się bloki oprócz obsidianu
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi