Sauron6 0 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Witam. Ostatnio kombinowałem z prefixami w skripcie i mi sie pomieszało z essentials przez co chat wygląda bardzo źle. Jakiś pomysł, jak za jednym zamachem zmienić wszyskimprefix na ""? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sauron6 0 Opublikowano 15 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Teraz, Sauron6 napisał: zmienić wszyskimprefix na ""? albo po prosyu usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1824 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Teraz, Sauron6 napisał: Witam. Ostatnio kombinowałem z prefixami w skripcie i mi sie pomieszało z essentials przez co chat wygląda bardzo źle. Jakiś pomysł, jak za jednym zamachem zmienić wszyskimprefix na ""? Wszystkim nie zmienisz, gdyż zmiana prefixu wymaga gracza online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sauron6 0 Opublikowano 15 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: Wszystkim nie zmienisz, gdyż zmiana prefixu wymaga gracza online. mam na myśli wszystkim, którzy są online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Kormic 1824 Opublikowano 15 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2021 Teraz, Sauron6 napisał: mam na myśli wszystkim, którzy są online No to używasz pętli 'loop all players' i ustawiasz 'loop-player's prefix' na "". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CountingDogs 131 Opublikowano 16 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sauron6 0
Witam. Ostatnio kombinowałem z prefixami w skripcie i mi sie pomieszało z essentials przez co chat wygląda bardzo źle.
Jakiś pomysł, jak za jednym zamachem zmienić wszyskimprefix na ""?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi