Impression 139 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 (edytowane) Może na początek napiszę kilka słów o samym serwerze. Serwer stworzony został z zamiłowania do trybu BedWars, jeśli nie wiesz na czym on polega, otwórz spoiler Spoiler Dołączając do gry rodzisz się na jednej z czterech wysp. Poza czterema wyspami graczy masz do dyspozycji 4 wyspy z diamentami i jedną (środkową) z generatorem szmaragdów. Twoim zadaniem jest zniszczyć łóżka przeciwników i ich zabić. Jeśli przeciwnik posiada łóżko, po śmierci odrodzi się. Wygrywa ta drużyna, która wyeliminuje pozostałe. Grając, zdobywasz doświadczenie (na serwerze jest system poziomów). Dodatkowo rangi VIP i SuperVIP mają dostęp do różnych dodatków kosmetycznych. Wszystkie mapy są naszego autorstwa, sprawami technicznymi zajął się głównie @Nioo. Jestem graczem BedWars od około 3 lat. Zdobyliśmy doświadczenie, które teraz wykorzystujemy aby przekazać Wam radość, jaką niesie ze sobą każde zniszczone łóżko, każdy wyeliminowany przeciwnik i każda wygrana gra. Zrobiliśmy i będziemy robili wszystko co w naszej mocy aby rozgrywka stawała się coraz lepsza. Doświadczona administracja zawsze służy pomocą! Każdą wiadomość napisaną na /helpop widzimy również na naszym serwerze Discord, co znacznie przyspiesza czas realizacji zgłoszenia. W skład administracji wchodzą: właściciel, administrator, technik, oraz 6 moderatorów. Jak już wspomniałem, wszystkie mapy są autorskie. Ich przykładowe zdjęcia możesz zobaczyć w poniższym spoilerze: Spoiler Nie zapomnij dołączyć do naszego serwera DISCORD: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! To jak? Widzimy się na arenie? Edytowane 13 lutego 2021 przez Impression polsatgraniepl i Glicz 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polsatgraniepl 102 Opublikowano 19 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2021 średni ten serwer. Moja ocena 3/10 Impression 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 22 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2021 W dniu 19.02.2021 o 08:53, polsatgraniepl napisał: średni ten serwer. Moja ocena 3/10 prosilbym o konstruktywna opinie, co ci sie nie podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi