Usunięty#31276 2 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 SIEMA potrzebuję skryptu na ekran powitalny, wiem że na forum jest tego mnóstwo ale ja potrzebuję trochę innego... Chodzi o to aby po wejściu na serwer wyświetlał się napisz EGcraft.pl a pod tym twoje miejsce na zabawę coś w tym stylu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 2 minuty temu, Szygran napisał: SIEMA potrzebuję skryptu na ekran powitalny, wiem że na forum jest tego mnóstwo ale ja potrzebuję trochę innego... Chodzi o to aby po wejściu na serwer wyświetlał się napisz EGcraft.pl a pod tym twoje miejsce na zabawę Masz rację, jest ich mnóstwo, ale wystarczy sobie podmienić wiadomości. ttt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RediQ 3 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 37 minut temu, Szygran napisał: SIEMA potrzebuję skryptu na ekran powitalny, wiem że na forum jest tego mnóstwo ale ja potrzebuję trochę innego... Chodzi o to aby po wejściu na serwer wyświetlał się napisz EGcraft.pl a pod tym twoje miejsce na zabawę coś w tym stylu: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! 40 minut temu, Szygran napisał: SIEMA potrzebuję skryptu na ekran powitalny, wiem że na forum jest tego mnóstwo ale ja potrzebuję trochę innego... Chodzi o to aby po wejściu na serwer wyświetlał się napisz EGcraft.pl a pod tym twoje miejsce na zabawę coś w tym stylu: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 13 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Teraz, RediQ napisał: dziala 1.16.5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RediQ 3 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Teraz, Szygran napisał: dziala 1.16.5? Powinno działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 13 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 44 minuty temu, RediQ napisał: Powinno działać ok 44 minuty temu, RediQ napisał: Powinno działać nie dziala Łączę posty. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 47 minut temu, Szygran napisał: ok nie dziala Może podasz błędy? Opisz dokładnie co ci nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 (edytowane) 32 minuty temu, Szygran napisał: nie dziala Zamiast poszukać samemu skryptu na 3 linijki to wolisz czekać na skrypt od kogoś ponad godzinę. Nie powiem, dziwne podejście. Pokaż 3 przykładowe skrypty na ekran powitalny i wskaż co ci w nich nie pasuje. Co do skryptu kolegi wyżej, używa dodatku do Skripta, a nawet sam autor nie jest tego świadom. Edytowane 13 lutego 2021 przez Kormic ttt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 13 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 1 minutę temu, Kormic napisał: Zamiast poszukać samemu skryptu na 3 linijki to wolisz czekać na skrypt od kogoś ponad godzinę. Nie powiem, dziwne podejście. Pokaż 3 przykładowe skrypty na ekran powitalny i wskaż co ci w nich nie pasuje. Co do skryptu kolegi wyżej, używa dodatku do Skripta, a nawet sam autor nie jest tego świadom. a wiesz jaki to dodatek? spróbowałem i znalazłem twój skrypt i też nie działa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Glicz 241 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Teraz, Szygran napisał: a wiesz jaki to dodatek? spróbowałem i znalazłem twój skrypt i też nie działa ;/ Dokumentacja naprawdę nie gryzie, czysty skript 2.3+ wymagany Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Teraz, Szygran napisał: a wiesz jaki to dodatek? spróbowałem i znalazłem twój skrypt i też nie działa ;/ Pokaż ten skrypt i pokaż co nie działa. Podaj również: wersję serwera silnik serwera wersję Skripta listę dodatków do Skripta wraz z wersjami błędy przy przeładowaniu błędy w konsoli ttt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 13 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Teraz, Kormic napisał: Pokaż ten skrypt i pokaż co nie działa. Podaj również: wersję serwera silnik serwera wersję Skripta listę dodatków do Skripta wraz z wersjami błędy przy przeładowaniu błędy w konsoli 1.16.5 spigot najnowsza skyfall skellt skript-reffect nie ma nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Teraz, Szygran napisał: 1.16.5 spigot najnowsza skyfall skellt skript-reffect nie ma nie ma Ponowię moją prośbę. Pokaż ten skrypt. ttt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 13 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 2 minuty temu, Kormic napisał: Ponowię moją prośbę. Pokaż ten skrypt. send title "&aWitaj na serwerze" with subtitle "&e%player%" to player Wstawiam kod w code. Notatka dodana przez Glicz Glicz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 2 minuty temu, Szygran napisał: send title "&aWitaj na serwerze" with subtitle "&e%player%" to player I w tym niby nie ma błędów? Przecież tutaj nie ma nigdzie eventu 'on join'. Poprawiam cytat. Notatka dodana przez Glicz ttt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 13 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 2 minuty temu, Kormic napisał: I w tym niby nie ma błędów? Przecież tutaj nie ma nigdzie eventu 'on join'. sry zle wkleiłem \ on join: send player title "&aWitaj na serwerze" with subtitle "&e%player%" Wstawiam kod w code. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 2 minuty temu, Szygran napisał: sry zle wkleiłem \ on join: send player title "&aWitaj na serwerze" with subtitle "&e%player%" Nie no, teraz to to jest całkiem inny title. Wklej sobie ten który na początku pokazałeś w miejsce tego w twoim skrypcie. Poprawiam cytat. Notatka dodana przez Glicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 13 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 41 minut temu, Kormic napisał: Nie no, teraz to to jest całkiem inny title. Wklej sobie ten który na początku pokazałeś w miejsce tego w twoim skrypcie. ale jak? 41 minut temu, Kormic napisał: Nie no, teraz to to jest całkiem inny title. Wklej sobie ten który na początku pokazałeś w miejsce tego w twoim skrypcie. nie rozumiem Łączę posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kormic 1 824 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Teraz, Szygran napisał: ale jak? Tak. on join: send title "&aWitaj na serwerze" with subtitle "&e%player%" to player Jeżeli nie zadziała, spróbujmy tak. on join: wait 10 ticks send title "&aWitaj na serwerze" with subtitle "&e%player%" to player ttt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#31276 2 Opublikowano 13 lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 13 minut temu, Kormic napisał: Tak. on join: send title "&aWitaj na serwerze" with subtitle "&e%player%" to player Jeżeli nie zadziała, spróbujmy tak. on join: wait 10 ticks send title "&aWitaj na serwerze" with subtitle "&e%player%" to player dzk dzilła jestem ci wdzięcny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#34161 123 Opublikowano 13 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2021 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Usunięty#31276 2
SIEMA
potrzebuję skryptu na ekran powitalny, wiem że na forum jest tego mnóstwo ale ja potrzebuję trochę innego...
Chodzi o to aby po wejściu na serwer wyświetlał się napisz EGcraft.pl a pod tym twoje miejsce na zabawę
coś w tym stylu:
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi